Šalát z kapusty pak choi a feniklu

Pridal/a M.á.r.i.a

Obidve suroviny rada používam či už za surova alebo aj tepelne uravené

Šalát z kapusty pak choi a feniklu - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
20 minút

Ingrediencie

1kuskapusta pak choi
1kusfenikel
1⁄2kusšalátová uhorka
1⁄2kusčervená paprika
2polievkové lyžicebalzamikový ocot
1polievková lyžicaolivový olej, mleté čierne korenie

Inštrukcie

Pak choi trochu opláchneme vodou a osušíme, bielu čast narájame na silnejšie prúžky, listy necháme celé, ak sú väčšie zotrhnem na polovičku, pariku na prúžky, uhorku nastrúham na kolieska. Z feniklu odstránim vrchné listy (nevyhadzujem, bude z nich polievka). Bielu časť nakrájame na prúžky. eleninu spolu zmiešame a prelejeme balzamikom a olejom. Komu sa bude zdať viac kyslé môžeme prisladiť trochou medu. Soliť nemusíme balzamiko je slanšie. Okoreníme čerstvo namletým čiernym korením. Kto chce môže pridať aj chilli papričku. Konzumujeme hneď kým je zelenina chrumkavá.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok