Vianočný kapor

Popis

tento kapor nie len na vianoce aj pre moju sesternicu k sviatku

Vianočný kapor - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojvlastný
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

1⁄2kilogramv šupke uvarených zemiakov
1plechovkakonzervovaný hrášok s mrkvou a kukuricou
2kusypodľa veľkosti uvarené vajíčka
200gramovliptovská saláma
250millilitrovtatárska omáčka
soľ, korenie čierne
na ozdobu
1kusšalátová uhorka
4kusyuvarené vajíčka
4kusyparadajka
klinčeky na očí
hlavkovy salat
2 kolieska mrkvy

Inštrukcie

Zo zemiakov, zeleniny, vajíčok, sálami a tatárskej omáčky pripravíme šalát, ktorý uložíme na guľatú misu v tvare ryby. Šalátovú uhorku prerežeme na pozdĺž, potom na  pol kolieska a ryby začneme obkladať.

Z konca uhorku urobíme chvost a hlavu, ktorú kolieskami mrkvy a klinčekov ozdobíme.

Ostatná ozdoba ostáva na každého, ako to ozdobí a akú má fantáziu.

 

Vaše hodnotenie: Žiadne
3
Priemer: 3 (2 hlasy)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok