Popis
tento kapor nie len na vianoce aj pre moju sesternicu k sviatku

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | vlastný |
Čas prípravy | 45 minút |
Čas varenia / pečenia | 15 minút |
Celkový čas | 1 hod |
Ingrediencie
1⁄2 | kilogram | v šupke uvarených zemiakov |
1 | plechovka | konzervovaný hrášok s mrkvou a kukuricou |
2 | kusy | podľa veľkosti uvarené vajíčka |
200 | gramov | liptovská saláma |
250 | millilitrov | tatárska omáčka |
soľ, korenie čierne | ||
na ozdobu | ||
1 | kus | šalátová uhorka |
4 | kusy | uvarené vajíčka |
4 | kusy | paradajka |
klinčeky na očí | ||
hlavkovy salat | ||
2 kolieska mrkvy |
Inštrukcie
Zo zemiakov, zeleniny, vajíčok, sálami a tatárskej omáčky pripravíme šalát, ktorý uložíme na guľatú misu v tvare ryby. Šalátovú uhorku prerežeme na pozdĺž, potom na pol kolieska a ryby začneme obkladať.
Z konca uhorku urobíme chvost a hlavu, ktorú kolieskami mrkvy a klinčekov ozdobíme.
Ostatná ozdoba ostáva na každého, ako to ozdobí a akú má fantáziu.
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť