
reklama
Pri varení klasickej polievky nám vždy ostane kus vareného zeleru. Jedna z možností je pripraviť šalát. Po pridaní skyru môže slúžiť aj ako ľahký obed.
Ingrediencie
200 | gramov | zeler |
2 | kusov | jablko |
1 | kus | skyr |
1 | polievková lyžica | tatárska omáčka |
1 | polievková lyžica | citrónová šťava |
Postup
Uvarený zeler a jablká nastrúhame. Hrubšie alebo jemnejšie, záleží na preferenciach, ja som strúhala hrubšie. Pokvápeme šťavou z pol citróna, pridáme tatarskú omáčku, skyr a dobre premiešame.
Môžeme podávať.
Výborné je podávať posypané nasekanými orechmi.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty