
... ešte raz gaštanové pyré, nikdy s ním nič nepokazíte
5 | kusov | vajce |
100 | gramov | trstinový cukor |
50 | gramov | karob alebo kakao |
250 | millilitrov | smotana na šľahanie |
250 | gramov | gaštanové pyré |
Roláda : - žĺtka s cukrom vyšľahať do peny, pridať kakao a sneh z bielkov. Roztrieť na plech vystlatý pečiacim papierom _ piecť 10 min. pri 190 st. Po vybratí z rúry zrolovať aj s papierom a nechať vychladnúť.
Plnka : smotanu na šľahanie ( môže byť aj rastlinná ) a gaštanového pyré - spolu vyšľahať do krému. Rozbaliť roládu, natrieť krémom a stočiť naspäť. Vrch tiež natrieť krémom ale stačí aj posypať cukrom.
Kto nepozná karobový prášok ( svätojánsky chlebík ) ... môže sa používať na miesto kakaa, múky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty