Veľkonočná nádievka

Popis

Slaná mňamka na Veľkú noc:-)

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojsvokra
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

  10 rožkov, ale môže byť aj senvič
  300-400 g údeného mäsa
  2 kúsky klobásy
  6 vajec
  soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať
  olej na vymastenie plechu

Inštrukcie

Rožky nakrájame na kolieska a tie ešte na štvrtinky. Dáme ich do misy a polejeme vývarom z údeného mäsa a klobásky, aby zmäkli, nie však veľmi, aby sa z toho neurobila kaša. údené mäso aj klobásku nakrájame nadrobno a primiešame k rožkom. Môžeme pridať trochu soli, ale nemusíme, pretože údené mäso je slané.Vajcia vyšľaháme a pridáme k základnej zmesi. Prisypeme korenie a petržlenovú vňať. Veľký plech vymastíme olejom a nádievku dáme piecť na 200 stupňov doružova. PRAJEM DOBRU CHUT!!!
Vaše hodnotenie: Žiadne
1
Priemer: 1 (1 hlas)

Komentáre

Toto je moje oblubene, nielen na Velku noc. Robievam to sem-tam iba tak bud na veceru alebo aj ked pride navsteva. Mam rada aj na teplo, ale aj studene.(sun)

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok