Valentínsky nugát

Popis

Nugát v tvare srdiečok

Valentínsky nugát - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojdortománie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

125gramovmasla
125gramovpr. cukru
125gramovsušeného mlieka
2polievkové lyžicekakaa
100gramovčokoládová poleva: alebo cera,maslo,čokoláda

Inštrukcie

maslo, cukor a suš. mlieko spolu zmiesime, do polovice pridáme kakao, obe cestá vyvaľkáme na potravinovej folii a pomocov nej prenesieme na seba. polejeme čok. polevou, ozdobíme a po zatuhnutí formičkou vykrojíme srdiečka.

Postup: 

Valentínsky nugát - recept postup 1
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

neviem prečo, ale nedajú sa mi tu pridať obrázky, tak som ich dala do fotogalérie

no to vypadá úžasne , len sa do toho pustit(clap) TlieskamTlieskamSrdce

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.