Mám panvice s kameninovým povrchom, asi dva roky. Palacinkáreň, dve hlbšie panvice a jednu takú menšiu na omáčky. Zatiaľ som spokojná, jedlo sa neprichytáva, ľahko sa umývajú. Musím však podotknúť, že vyprážam veľmi málo. Kupovala som v normálnych domácich potrebách, výrobca je nejaká česká firma, bohužiaľ neviem ktorá. Ceny boli prijateľné.
Zázračné panvice z TV šopu vlastní náš šofér, domáci to kulinár, a nevie si ich vynachváliť, už má riadnu zbierku, myslím, že sú to tie na písmenko D...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, prosím poradte. Aj by som si u Ježiška objednala panvicu, ale neviem akú. Teflonové sú snáď menej škodlivée, ako voľakedy, len velmi háklive ... Keramickú som si kupila pred dvoma rokmi a nie som s ňou spokojná ...., mäaso sa k nej občas prilepí, zle sa čistí ...
Takže pri panvici je jedna vec samotny proces varenia, pečenia, vysmážania .... Druhá jej čistenie ... Dnes som akurat kukala na voľajaku zaázračnú panvicu na Tv "šope". Z rozprávok som už vyrástla ale na poriadnu panvicu ešte nedorástla. Ako mám jednu šikovnú, maličkú na praženicu asi teflon, neviem, dobre pečie, čistí sa, ale používam veľmi zriedkavo a krátko ....
Ďakujem veľmi pekne za vaše rady a skúsenosti.