Ja som raz natrafila na ochutnávku takých hranoliek, urobených práve v onom prístroji a musím povedať, že mi chutili. Ale práve kvôli ním by som si to asi nekúpila - lebo hranolky si robíme bez tuku na plechu v rúre.
Kedy ozaj ľutujem, že friťák nevlastním, je pri syre, šampiónoch a zemiakových kroketách - tie sú ozaj na panvici nie tak dobré a jednoduché.
Inak mi veru nechýba - prsty, šnicle a podobné dobroty zvládam aj klasickým spôsobom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Asi trošku od veci- vlastníte niekto takýto kúsok? Nikdy som po nej netúžila, ale doba sa zmenila


Je mi ťažko z toho ako neustále lejem na panvicu pol litra oleja a jedlá potom osušujem v balíku servítkov. A to nijak zvlášť nevysmážam. Ale to viete- chleby vo vajíčku, topeničky, rybí prst či nejaké hranolky si občas neodpustíme.
A potom ešte všetko okolo- opŕskaný sporák, obkladačky, pracovná doska, kopa riadu... nebaví ma to
A zrazu to prišlo- tefal, kilo hranoliek iba s lyžicou oleja a iba 3 % tuku... zajímavé- dokonca viac než zaujímavé
http://www.tefal.sk/All+Products/Cooking+appliances/Fryers/Products/Act…
A tak horlivo uvažujem- investovať, či neinvestovať? Čo všetko v tom urobím? A čo nie? Je to vôbec možné- takéto "zdravé" smaženie?


Počuli ste o ňom už volačo? Čo robíte so svojimi klasickými fritézami? (lebo mne sa spájajú iba s hranolkami
Ak nemáte postreh, máte aspoň námet na uvažovanie
Ďakujem a dúfam, že s atu strhne aspoň nejaká diskusia- mne to totiž víri v hlave ako... ako vo fritéze?