reklama

Majus,Sonicka,Valery - chcem ist spat-SOS

Core , 12. 01. 2013 - 01:34

reklama

Babule-vidim, ze sme tu len my.Viete,prosim Kvietok , poradit? Vecer som dopratala pekaren z tesca-cela nedockava som tam dala piect chlieb, a ze reku idem spat. No potom som sa docitala, ze:po upeceni bude dalsiu hodinu udrziavanie tepla, potom zapipa a potom sa vrati k standartnemu nastaveniu.To co znamena?!!Ze znova zacne miesit?To akoze ak nevyberiem upeceny chleba, tak ho zacne znova miesit. To este 2 hodiny nemôzem ist spat Prekvapenie


reklama


reklama

Core, So, 12. 01. 2013 - 03:09

No-uz som ho vybrala-este som hore. Mlčím Ci to bude jedle neviem.

Erkočka, So, 12. 01. 2013 - 03:27

Tak dobré ráno Chichocem sa a dobrú chuť Slnko

georgina, So, 12. 01. 2013 - 09:00

Core, pekárnička po dopečení udržuje teplo, aby si chlebík mala ešte nejaký čas teplý. Nemusíš čakať, po dopečení proste chlebík vyber a pekárničku vypni.
A prípadne nemusíš čakať ani na dopečenie, smelo choď spať. Chlebík sa upečie, potom ešte hodinu bude v teple, potom tam počká do rána.

Dnešnú noc to už nevytrhne, ale budeš vedieť po iné razy Úsmev Mrkám Pohoda.

Core, Po, 14. 01. 2013 - 06:29

Baby vdaka za odpovede Bozkávam . Agnes - ci chutil neviem - namrvila som ho psikovi do zradla - zjedol. Mne pripadal akysi vnutri mokry, surovy - co ja viem aky....Piekla som ho z hotovej zmesi - obycajny kminovy.
Myslela som ako budem cely vikend vypekat - ma to preslo - po nezdare.A pritom ja sa len tak lahko nevzdavam - ale toto ma nejak sklamalo, nas...,pretoze som ho piekla presne podla navodu na sacku.
Skusim pohladat recepty na sladke - chlebik asi len z obchodu.

georgina, Po, 14. 01. 2013 - 08:32

Core, upiecť dobrý chlebík je malé umenie, aj z hotovej zmesy sa nie vždy podarí. To chce len skúšať.

Na sladké je ale pekárnička neprekonateľná, ja často robím Fidorkin perník, je výborný. Aj domáce lúpačky sú vynikajúce. Skúšala som už v pekárničke robiť aj džem, dobrý bol, už sa minul.
Na nete je kopec iných receptov pre pekárničky, aj tu na NM ich je habakuk.

Treba "otestovať", určite nájdeš niečo, čo ti bude vyhovovať Úsmev Úsmev Úsmev.

jancila, Po, 14. 01. 2013 - 10:37

Stáva sa to aj mne, že z tých hotových zmesí je mokrý - surový, neprepečený. Mojim pozorovaním som zistila, že je to tou zmesou - ak je zle skladovaná, alebo dlhšie od dátumu výroby, alebo neviem čo, tak to ich droždie nefunguje. Keď sa mi z prvej polovice chlebík nepodarí, tak zvyčajne do druhej prisypem klasické sušené droždie a potom je to v pohode. Ale aj tak som došla na to, že najlepšie je nasypať si všetko podľa receptu a svoje modifikácie...

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama