bryndzáky
Pozrite si aj
Myslíš od Sisi Sklovskej? Niekde ich mám doma...ale skús si dať do googla bez servítky Ja som ich ešte nerobila, ale mama vravela, že sú skvelé...ak sú to teda tie od sisi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to dnes varil na Stv nejaký šéf kuchár
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lia ďakujem za link
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stv-ku som nepozerala, takže neviem, či to je toto...ale tieto sú dobré...moja mama ich robí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím stále s polohrubej múky a sú výborné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja tiez robim z hladkej a hrubej. A robis ich ako normalne. len muku si namiesas, ja to robim odhadom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ja už roky robím 1/2 hladkej a 1/2 polohrubej múky a mám ich výborné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
já taky tak...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na stv boli tusim v damskom magazine aj ten je tusim v archive skus kuk stranku stv
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám gazdinky za vaše rady a ochotu došla som k záveru že môže byť hladká s hrubou,aj polohrubá s hladkou a aj sama hladká ako dávam ja a tiež sú dobré ale na ten archív sa pozriem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak som si pozrela ten archív a dozvedela som sa že on tie halušky robil z hrubej múky a dal tam 3-4 lyžice hladkej a to že je namiesto vajíčka,Je to zaujímavé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá,
som tu nova a bola by som veľmi rada keby ste ma prijali medzi seba.Na tuto stránku chodím pomerne dlho a čítam tie vaše fantastické príspevky,tak som sa zaregistrovala,lebo dnes ma upútali tie halušky.Já robím iba z hrubej múky a bez vajíčka a sú výborné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak vitaj medzi nami a dúfam že obohatíš naš jedálniček
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moje zlaté dnes som pozerala TV a robili tam bryndzové halušky,nestihla som celý recept,iba to že tam ide polovica hladkej a polovica hrubej múky.Ja ich robím iba z hladkej.šikulky dajte recept