reklama

Griláž

Martika , 23. 05. 2009 - 21:45

reklama

Dievčatá,chcela by som vás poprosiť, vy ste tu samé šikuľky ak viete niektorá recept na grilážové tyčinky,nie oplátky mohli by ste mi napísať recept.Už dávno to hľadám a nemôžem to nikde zohnať.Vopred vám ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

lia6, Ne, 24. 05. 2009 - 11:47

Daj si na googly grilazove tycinky.
Pa, pá

Martika, Po, 25. 05. 2009 - 21:30

lia 6

Ďakujem za typ,ale to nie je to čo hľadám.

eva m, Po, 25. 05. 2009 - 21:39

a nemyslis ty nahodou parizerky?
Eva Slnko

zuzka.b, Po, 25. 05. 2009 - 22:48

ja si pamätám, že mamina nám to robievala ako maškrtu namiesto cukríkov. Tuším skaramelizovala cukor a do neho pridala nasekané orechy. Za horúca to potom "vyšupla" na drevennú dosku a opatrne robila také "šulčeky" a nasekala ich.
Neviem, ale možno je to to, čo myslíš Kvietok

Martika, St, 27. 05. 2009 - 11:25

Dievčatá ďakujem,ale to čo potrebujem sú také grilážové trubičky,alebo bývajú aj všelijaké tvary napr.hrnčeky a to je obal z griláže a vo vnútry je plnka.Veľký úsmev

eva m, St, 27. 05. 2009 - 11:27

skus napisat dievcztam na torty tam su sikovnice urcite ti poradiia
uz viem co hladas ale neviem to robitMrkám
Eva Slnko

púpavienka, Št, 27. 08. 2009 - 08:58

Ja som to niekedy robila tak, že som skaramelizovala kryštálový cukor na troške masla a rýchlo primiešala sekané orechy. Po vychladnutí sa to celé potlčie tlčikom na mäso a potom sa to dalo medzi celofan a vyvaľkalo sa podľa potreby a tvorili sa z toho rôzne veci a dali sa plniť. Niekde doma som to asi pred mesiacom čítala, ale skutočne neviem v ktorej knihe. No my sme to robili iba tak od oka.

Klaudia17, Ut, 18. 12. 2012 - 23:40

Robila niektorá takúto griláž?:Salko varíme 2 hod.po vychladnutí primiešame 0.30 Dkg masla a cca 20 DKG orechov/1/2 pomletých 1/2 nasekaných.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama