reklama

PROFITEROLES Bianco

Dandys , 01. 03. 2009 - 22:19

reklama

Este raz rozvyrim hladinu kucharociek- hladam recept na tuto taliansku lahodku- jedla som ju raz v zivote a po Marlenke je to druhy zazrak medzi zakuskami.Babneky radte, na toto som zial recept nikde nenasla

Pozrite si aj


reklama


reklama

fantika, Ne, 01. 03. 2009 - 22:25

ja som to v zivote ani nepocula..:-O nemozes to aspon opiisat ten zaakusok ako vyzeraa...co v nom cca je?kreem ci ovocie ci co?;-)

Dandys, Ne, 01. 03. 2009 - 22:40

je to tvarovo aj konzistencne podobne tej Marlenke, ale chut je uplne cosi ine, velmi dobre- akoby mliecny krem vo vrstvenom ceste-tmavom, hoci casto peciem a skusam, co sa da, toto si netrufnem napodobnit
(sun) Dandys(sun)

Dandys, Ne, 01. 03. 2009 - 22:42

ok, zajdem na kus reci...(sun) Dandys(sun)

val, Po, 02. 03. 2009 - 14:07

netusim o aky zakusok ide ale podla mna ten krem musi byt z mascarpone ked je taky dobry (flower)

Dandys, Ut, 03. 03. 2009 - 16:45

val,
fakt netusim co v tom teda bolo, ale bolo to mooooooccc dobre

(sun) Dandys(sun)

eifelovka, Po, 02. 03. 2009 - 14:12

Je to taliansky zakusok, skusim ti najst recept a prelozit.. a je aj hnedy nielen Bianco (biely) :-D ale ten uz nie je taky dobry, teda aspon mne to chuti menej :-)
P.S: Ide o Toto vsak?

Dandys, Ut, 03. 03. 2009 - 16:43

ahoj kocka,
mas pravdu je to podla nazvu talianska pochutka, ale vyzeralo to inac, ako cierne cesto v platoch prekladane tym bielym kremom- ale toto, co si poslal vyzera tiez uzasne!!!!bud taka zlata a posli mi ten recept,budem ti vdacna, mozno to bude ono chutovo, ibaze taliani si mozno dali namahu a vykuzlili to do krajsej podoby, ako ti nasi umelci v hotelovyh restikach-
Mimochodom, nechces sa premenovat na Pisu? ked uz si v tom taliansku- eifelovka mi pasuje do pariza(giggle)
(sun) Dandys(sun)

eifelovka, Ut, 03. 03. 2009 - 16:57

Jo Eifelka Parizanka a ked som poslala smsku pred nejakym mesiacom ze "Eifelka zdravi z Eifelovky" to bola prdel :-D
Ja ti ten recept najdem a prelozim, len je ich viac, tak hadam vyberiem nejaky dobry :-) Len to, co ty si mala v platkoch, tu je to v takych "gulkach" a tie sa tiez musia urobit, takze musim najst recept aj na to (giggle) Hnede cesto je to vtedy ked je to "profiterolos marone" a vtedy by to malo mat aj hnedu cokoladovu polevu :-) Bianco je cele "blede" a biele :-) Tento vikend ti to najdem a pridam :-)

Dandys, Ut, 03. 03. 2009 - 23:18

fajn,dikes,
ved nakoniec na tvare nezalezi, ide o chut a nasi odbornici to aj mohli zle pomenovat- lebo fakt bolo:
cierne cesto
biely krem
cierne cesto
biely krem
atd...ale velmi fafa kolacik, tecu mi sliny, ked sa neho pomyslim, skoda, ze som hned vtedy nepytala recept

(sun) Dandys(sun)

Dandys, Ut, 03. 03. 2009 - 23:23

a este som ti chcela povedat, ze ja mam zasa recept na tyzdnove langose, niekde som tam nasla vasu debatu o langosoch a muke a pod.
ak chces -posuniem, vyhoda toho cesta je v tom, ze ho mozes skladovat asi tyzden v ladnicke a davkovat si to podla potreby, kolko ludkov chce jest cerstvy langos.
U nas doma ich volam sekundove langose a do ladnicky uz ich nedava, lebo nemam co...su dobre a kolega spolubyvajuceho ich chodi k nam jest nadrzovku

(sun) Dandys(sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama