reklama

Prosím, poraďte

lilinka_007 , 03. 06. 2011 - 21:52

reklama

Baby, neviem to tu nájsť, kdesi ste tu písali recepty na cesto, ktoré potom pri opekačkách a grilovačkách opekáte na palici....
pomôžte mi to nájsť alebo napíšte ešte raz...prosím, chcem to vyskúšať...vďaka!!!!! :)Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

tedy, Pi, 03. 06. 2011 - 22:53

Ak nebude pršat,tuším to aj ja vyskušam. Dlho to treba opekať?

kp, Pi, 03. 06. 2011 - 23:01

tak my sme to opekali v 30- stupnovych horucavach ... pri horucej pahrebe je i 10 -min potom dlho Chichocem sa - ale nie, je to v pohode Áno
KatarinaÚsmev

Yoginka, So, 04. 06. 2011 - 09:04

U nas sa tiez chysta opekacka, rada by som to vyskusala, dík za recept, ale niektore veci su mi neni dost jasne...Hambím sa Slnko
Napr.aku muku pouzit...?
co je to prdope?
A u tej pikant. verzii, ci sa ma to cesto tiez nechat odstat 5-6 hod. v chlade...
Prosim o upresnenie, nerada by som to pokazila hned na poprve...Chichocem sa Slnko
thanksSlnko

Veron, So, 04. 06. 2011 - 10:34

prdopec je PRasok DO PECiva Chichocem sa

kp, So, 04. 06. 2011 - 21:54

no v Nemecku je iba 405 a 550 muka a potom delene podla jednotlivych obilnin, ja davam tu 550 ... na farme robili vtedy nepikantne cesto a tusim ho tiez brali z chladnicky Úsmev
KatarinaÚsmev

Yoginka, So, 04. 06. 2011 - 15:37

jezis, to by ma nikdy nenapadlo Chichocem sa Váľam sa od smiechu po podlahe Slnko
To je dobreeeeee Áno Áno Áno

Yoginka, Ne, 05. 06. 2011 - 07:58

ok, tak snad sa mi to podari a neotravim rodinu Veľký úsmev Váľam sa od smiechu po podlahe
Peknu Zlomené srdce Kvietok Slnko nedelu prajem Pohoda

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama