Prosím, poraďte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak nebude pršat,tuším to aj ja vyskušam. Dlho to treba opekať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak my sme to opekali v 30- stupnovych horucavach ... pri horucej pahrebe je i 10 -min potom dlho - ale nie, je to v pohode
Katarina
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
U nas sa tiez chysta opekacka, rada by som to vyskusala, dík za recept, ale niektore veci su mi neni dost jasne...
Napr.aku muku pouzit...?
co je to prdope?
A u tej pikant. verzii, ci sa ma to cesto tiez nechat odstat 5-6 hod. v chlade...
Prosim o upresnenie, nerada by som to pokazila hned na poprve...
thanks
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prdopec je PRasok DO PECiva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no v Nemecku je iba 405 a 550 muka a potom delene podla jednotlivych obilnin, ja davam tu 550 ... na farme robili vtedy nepikantne cesto a tusim ho tiez brali z chladnicky
Katarina
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jezis, to by ma nikdy nenapadlo
To je dobreeeeee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ok, tak snad sa mi to podari a neotravim rodinu
Peknu
nedelu prajem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby, neviem to tu nájsť, kdesi ste tu písali recepty na cesto, ktoré potom pri opekačkách a grilovačkách opekáte na palici....
pomôžte mi to nájsť alebo napíšte ešte raz...prosím, chcem to vyskúšať...vďaka!!!!! :)