Popis
tekvica a morčacie mäso - delená strava

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | improvizácia |
Čas prípravy | 45 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 45 minút |
Ingrediencie
1 | kus | tekvica |
1 | kilogram | morčacích pŕs |
3 | kusy | cibuľa |
trocha | soľ ,ml. čierne korenie, rasca | |
trocha | olivového oleja |
Inštrukcie
Morčacie mäsko dopredu napácujeme v olivovom oleji,ktorý ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Nakrájame cibuľu a tekvicu / tekvicu na pečenie alebo tekvicu hokaido/ Cibuľku orestujeme na panvici na troške olivového oleja Potom orestujeme napácované morčacie prsia, nakrájané na slížiky. Tekvicu rozložíme na plechu / dávam naspodok pečiaci papier, aby sa mi plech lepšie umýval/ , na tekvicu navrstvíme popraženú cibuľku. Potom dáme vrstvu orestovaného mäska a ďalšiu vrstvu tekvice. Trochu ešte osolíme a dáme trošku drvenej rasce a štipku olivového oleja navrch a dáme zapiecť do trúby. Pečieme asi 15 minút, nakoľko aj mäso aj tekvica už boli orestované, tak to celkom stačí .
Poznámky
dobrý obed pri delenej strave
Postup:







- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť