Ja som také kvašáky jedla a necitíla som v nich ani stopy po pliesni a to inak ja cítim plieseň aj tam, kde ostatní nie (lebo oni rýchlo zltnú a ja 30x požujem ). Ale dávala som tam aj chlieb, tak som myslela, že to
z toho chleba. Stalo sa mi to už zo dvakrát. Bolo mi ľúto ich vyhodiť.
Zásadne vždy dávam prevarenú vodu a potom dám pozor, aby sa do nich nedostala žiadna nečistota, lebo potom hrozí plieseň.
A ako ti mohli skvasiť bez chleba? To počujem prvýkrát.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naložila som kvasáky/bez chleba,so solou ,cesnakom,kôprom,a lyžicou deka/ a na povrchu sa mi vytvorila plesen,akoby velký chumáč vaty.Po obobratí už nova nie je uhorky dalej kvasia Čím to mohlo byť,je moja prvá otázka ?a môžem ešte tie kvasáky použiť,alebo už radšej nie?
