Kamila | Kuracie soté
Jednoduchá obmena prípravy kuracích pŕs, inšpirácia nielen pre delenú stravu
500 | gramov | kuracie prsia |
1 | kus | cibuľa |
2 | kusov | paprika |
200 | gramov | paradajka |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | olej |
Kuracie prsia omyjeme, nakrájame na rezance a môžeme na pár hodín vložiť do marinády. Ja robievam takú jednoduchú, olivový olej, horčicu, trochu pretlaku, soľ a korenie zmiešam a pridám kuracie prsia.
Orestujeme cibuľu, pridáme mäso, dusíme do mäkka. Podľa potreby podlievame vodou, alebo vývarom dosolíme, okoreníme.
Papriku nakrájame na drobno a pridáme k mäsu, dusíme pár minút. Paradajky nakrájame a tie pridáme na záver, ozaj len na chvíľu. Hotovo.
Podávame s ľubovoľným zeleninovým šalátom. Zvládam kúpiť zmes šalátov, pridať paradajky, občas uhorky. Zálievku robím tak, že zmiešam lyžicu olivového oleja, lyžicu tekvicového oleja, lyžicu balzamového octu a a pridám šalátové korenie.
Ak nedelíte vhodná príloha ku soté je ryža.
Kamila
Kamila
Kamila
Kamila
Kamila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.
Hrnčekové kakaové palacinky
Slavka K | Hrnčekové palacinky
Hrnčekové kakaové palacinky
U nás veľmi obľúbené, vláčne kakaové, palacinky, deti ich majú veľmi radi. Hrnček používam väčší cca 400 ml.