reklama

A čo dneska?

Pridal/a balalajka dňa 15. 10. 2008 - 07:37

reklama

Včera ste sa krááásne chytili - predpoveď počasia môže závidieť aj doktor Iľko.
Tak trochu o inom, ale podobne.
A čo dneska do hrnca? Čo idete variť, varíte, čo budete obedovať???
Hoďte nejaké nápady, mne už začínajú dochádzať.
Inak Trenčín stále hmla - hrad nevidím, budovu oproti cez cestu nejasne. Teplota cca na koženku alebo hrubšie sako.
Kto má zas to slniečko?


reklama

reklama

dvojcata a ja, St, 15. 10. 2008 - 07:44

Tu je hmla a tma ako v mechu Úsmev Varit budem to co nam v jedalni daju Úsmev Poobede sme vcera mali toasty a vsetkym velmi chutili Úsmev Dnes by mohol byt patizonovy privarok, vajicko a varene zemiaky. To mame vsetci radi Úsmev

balalajka, St, 15. 10. 2008 - 09:19

Jééj Silvinka, patizončekový prívarok som nepapala od ZŠ. Oprášime, uvaríme....

sonia, St, 15. 10. 2008 - 07:55

Ahoj.U nas t.j. na Kysuciach je zamračene,po slniečku ani chyru ani slychu/možno neskôr/...Obed dnes nejdem varit,včera som navarila aj na dnes tak sa chystam poupratovat si a porobit.Inak dam ti tip na obed-robila som kyslu kapustu ktoru si najskôr podusim na troche cibulky,dochutim vegetou a červenou paprikou a necham dusit asi hodinku.Potom si ju zahustim tak že v mlieku rozmiešam hladku muku a necham prejst varom.Bola vyborna,jeme to s bôčikom/ja viem že to nie je bohvieako zdrave-ale raz za čas.../a so zemiačkami.U nas sa tym zavdačim,mam dvoch chlapov a tak klasika na nich vždy zaberie.Úsmev Pekny den.Slnko

balalajka, St, 15. 10. 2008 - 09:20

Totok skúsim cez víkend...predsalen treba viac času ako pol hodinka....dík

Aja1, St, 15. 10. 2008 - 09:10

Ja som včera strúhala kapustu na čalamádu,tak som z nej odložila na rajčinovú polievočku s kapustou.A druhé asi hranolky s rybími prstami.To tak narýchlo.Lebo nemám čas vystávať pri hrncoch.Ale včera sa deťom rátala sáčková držková.Ako druhé si deti krájali slaninu s chlebíkom.

balalajka, St, 15. 10. 2008 - 09:16

Dúfam, že si tej čalamády urobila aj pre mňa...Chichocem sa .

ja_hodka (bez overenia), St, 15. 10. 2008 - 09:27

Ja si dam to,co papa mala drobca (ale nepomixovaneVeľký úsmev )kuracinka, zemiacik a mrkvicka. Sebe to trosku prisolim.A je po vareni. Chlapisko obeduje vonku a vecer uz davame len nieco lahsie.Tak si s drobcom vybehneme do mesta namiesto vyvarania.
Pocasicko: slnecne, trochu vyssia vlhkost vzduchu, takze dusno.Nemusim velmi, ale co uz..

eva m, St, 15. 10. 2008 - 09:46

Damy, v Ziline hmla, ponuro, no hotova depka! Verim, ze ako po ine dni, o par hodin vylezie slnko a trochu to tu ozivi. 10 hodin a v pracovni svietim, no to co uz ma byt?
Co dnes varit? Mne hrozi az vecera, obed mam v praci. Vecer snad zemiaky na kyslo s parkom, ak mi to ofrflu, cestoviny to vzdycky istia. Davno som nerobila francuzske zemiaky, lasagne a podobne dobroty, ale ked to dlho trva!
Prajem pekny den!
Eva Slnko

georgina, St, 15. 10. 2008 - 09:54

No, my sme dnes s princezničkou celý deň samé doma (manžel v práci, syn v škole), tak obed bude len taký ľahký - cestoviny so zeleninkou a kuracinkou.

Ale večeru dnes chystám parádnu! Máme totiž s manželom práve dnes 20. výročie svadby. Tak na večeru budem podávať kapra na víne (ulovili manžel so synom a čaká v mrazáku), ako príloha opečené zemiaky. Dezert - domáce krémeše. A nejaký ten pohár bieleho vínka... A sviečočky, samozrejme...

Dnes máme oslavu spolu s deťmi. Súkromnú oslavu pre nás dvoch máme naplánovanú na sobotu - k deťom príde kamarátka a my dvaja pôjdeme "trochu žiť" a domov prídeme... Hm, možno až ráno Chichocem sa Mrkám?

Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko

Inca, St, 15. 10. 2008 - 10:15

georgina prajem vsetko len to dobre a aby vam to vydrzalo este aspom tych 20 rokov.Kvietok

Polárka (bez overenia), St, 15. 10. 2008 - 10:33

pripajam sa ku gratulacii Zlomené srdce Objímam Zlomené srdce

balalajka, St, 15. 10. 2008 - 10:36

Taky, tak....a krásne že sa furt ľúúúbite. Mňa môj horko - ťažko teraz niekam vezme.Nieto po 20 rokoch...gratulieren

ja_hodka (bez overenia), St, 15. 10. 2008 - 10:40

Tak krasny dnesny aj ten sobotnajsi vecer. Nech vam to klape dalejKvietok

Aja1, St, 15. 10. 2008 - 11:54

Blahoželám v výročiuSlnko Torta,my budeme mať v decembri 18-te.

georgina, St, 15. 10. 2008 - 12:09

Ďakujem všetkým za gratulácie a priania Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce.

bettty, St, 15. 10. 2008 - 09:54

Dnes som v pohode trafila do práce, ráno žiadna hmla. A celý deň si robím chuť na lievance mňam, mňam, mňam

monča, St, 15. 10. 2008 - 10:06

No počasie pod psa,ale verím,že dobrý madarský guláš aspoň uvarím.Chichocem sa

lussesita, St, 15. 10. 2008 - 10:06

Vsetko naj....georginaKvietok Kvietok a hlavne velaZlomené srdce na dalsich 20r.potom ti zazelam zas hej?
v Piestanoch je hmla ako v Servudskom lese(neviem ci som to dobre napisala,ale to neva).Bola som pred hodinou zo psikom vonku a je bieli,tak som ju miestami ani nevidela,teraz pijem kavicku a na dnes mam navarene od vcera.Mame zajacika na smotane a knedlicek.Vcera im tak chutilo,ze by si dali aj 3x,ale musela som ich brzdit,lebo dnes idem pobehat nejake urady a na varenie nemam moc casu.majte sa vsetky moc fajnSlnko

balalajka, St, 15. 10. 2008 - 10:37

No chute ste mi narobili a moja donáška obeda akosy tuším mešká...zajačika som nevidela iba ak v teráriu, ale nemuseli by ste ma prehovárať, lievance...hmmm, aj to môžem spraviť, palacinky ľúbime, ale také dobreeee...hmmm Aja nepovieš to Norbimu?, kuracinka, zeleninka, cestovinky, gulášik....mňam, mňam, mňam....Kde je ten O B E D???
Poslušne hlásim, začínam vidieť hrad- nebude to dnes také zléééé
Slnko kde si????

damiana3, St, 15. 10. 2008 - 12:17

Mam poldna dovolenku lebo idu opravovat kurenieSmútok vybrala som rano kuracie peniecky, urobim omacku so smotanou a halusky Úsmev a este nieco upeciem ked som doma tasticky z listkoveho cesta s lekvarom Úsmev no a potom to bude tyzden v chladnicke lebo sama to budem jest tak max. dva dni a kedze nikto nikdy nepride a nespyta sa co som varilaSmútok
tak snad bude dobry odebChichocem sa

katika2, Št, 16. 10. 2008 - 12:59

Damiana, hoď v krátkosti ten recept, ak sa Ti chce. To ma zaujalo tie pečienky so smotanovou omáčkou a haluškami. A to sa ako? Chichocem sa bo, vyzerá to dobre... Slnko

motylik, Št, 16. 10. 2008 - 12:42

To ja vždy napečiem veľa pizze (dcéra ma vždy chváli, že je skoro tak dobrá ako tá z obchodu Hambím sa ) a vždy sa teším, že vydrží aspoň na dva obedy. No iste ! Zhltnú ju polovičku na večeru a na druhý deň ju dorazia čo najskôr. Keď je taká dobrá .... Chichocem sa
Sebe robievam iba takú jednoduchú (cesto robím z celozrnnej múky, takže je sýta), dám si na ňu iba kolieska cibule, základ na ceste je pretlak zmiešaný s olivovým olejom, cesnakom, sardelovou pastou a trošku soli. Raz za pol roka si na ňu prihodím aj tvrdý syr ak ostane. Som 99 %-ný vegetarián, takže ja iba takú a stále mi chutí, aj keď občas i dám trochu ryby, tie milujem.

balalajka, Št, 16. 10. 2008 - 12:45

Ale no mňááám - taká pizza. Ešteže mám plné brucho.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama