reklama
Späť k fašiangom, recept na výborné fanky podľa babičkiného receptu.

Ingrediencie
300 | gramov | hladká múka |
3 | kusov | žĺtok |
1 | kus | vajce |
2 | polievkové lyžice | práškový cukor |
2 | polievkové lyžice | rum |
4 | polievkové lyžice | kyslá smotana |
Postup
Vypracujeme mäkšie cesto ako na slíže, tvrdšie ako na štrúdlu. Dobre vypracujeme. Rozvaľkáme a.nakrájame na obdľžníky, ktoré stredom podĺžke ešte nakrojíme, trošku zapletieme a smažíme v rozpálenom oleji. Pocukrujeme. Dobrú chuť
Výnos
1 Misa
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
5 minút
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte