
reklama
Mäkučké rezne z diviny.
Ingrediencie
800 | gramov | mäso z daniela |
soľ | ||
mleté čierne korenie | ||
1 | kus | cibuľa |
1 | čajová lyžička | mletá červená paprika |
500 | millilitrov | vývar |
250 | millilitrov | kyslá smotana |
2 | polievkové lyžice | hladká múka |
1 | polievková lyžica | horčica |
20 | gramov | maslo |
1 | kus | mrkva |
trocha | zeler | |
50 | gramov | šampiňóny |
1 | kus | kyslá uhorka |
trocha | citrónová šťava |
Postup
Mäso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme a na masti z oboch strán opečieme.
Vo výpeku speníme cibuľu, pridáme papriku, vložíme mäso, podlejeme vývarom a prikryté pomaly dusíme.
V smotane rozmiešame múku a nalejeme na udusené mäso. Ochutíme horčicou, citrónovou šťavou a necháme zovrieť.
Na masle udusíme postrúhanú mrkvu, zeler, huby a pokrájanú uhorku. Zmes vložíme do hrnca s mäsom a zamiešame.
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
2 hod, 20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
2 hod
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty