Klasické bryndzové halušky

Popis

Pravé slovenské :)

Klasické bryndzové halušky - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

200gramovzemieky
100gramovhladká múka
 trochasoľ
50gramovslanina
1kuskyslá smotana
70gramovbryndza

Inštrukcie

Zemiaky ušúpeme a nastrúhame. Pridáme múku a soľ.Ak sú zemiaky veľmi vodnaté , podľa potreby pridáme viac múky. Hrniec naplníme vodou , pridáme soľ a privedieme vodu do varu. Cez sitko hádžeme halušky do vriacej vody a miešame drevenou varechou, aby sa neprilepili. Keď sú uvarené, halušky precedíme , pridáme bryndzu a zamiešame. Posypeme prepraženou slaninkou a pridáme kyslú smotanu.

Vaše hodnotenie: Žiadne
2
Priemer: 2 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok