
Kamila | Rezance s tvarohom
Viac menej inšpirácia na véééľmi rýchle jedlo, keď potrebujete aj pracovať aj rýchlo obed uvariť. U nás sa varia bezlepkové rezance, našla som jednu značku, čo je celkom chutná. Dcéra ma histamínovú intoleranciu, ja som bezlepková, tak sme si to skombinovali. Inak používam skôr kukuričné cestoviny. Dcére veľmi nechutia cestoviny s celozrnnou špaldovou múkou.
250 | gramov | široké rezance |
250 | gramov | tvaroh |
50 | gramov | maslo |
1 | čajová lyžička | soľ |
Rezance uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale alebo do mäkka a scedíme.
Maslo spražíme, tak aby krásne voňalo ale neprepálilo sa.
Rozpusteným maslom zalejeme ním cestoviny a pridáme tvaroh.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty