
rýchly receptík na skvelý obedík
Ingrediencie
2 | kusov | chlieb |
6 | kusov | syr v črievku |
4 | kusov | farebná paprika |
200 | gramov | slanina |
1 | čajová lyžička | vegeta |
trocha | olivový olej |
Postup
1. Odrežeme vršky z chlebov a chleby vydlabeme. Chleby položíme na plech a naokolo dáme tie vydlabené striedky. Pokvapkáme olivovým olejom. Ak chcete aby to bolo chutnejšie môžete zmiešať olivový olej s cesnakom a tak pokvapkáte tie vydlabané striedky a aj vnútro chlebíka a dáte na cca 5-minút zapiecť do trúby na 200 stupňov. 2. Medzitým si na panvičke opražíte slaninku. Do veľkej misy vytlačíte syr z črievka, pridáte papriku pokrájanú na kocky a opraženú slaninky a zamiešate to. 3. Touto hmotou plníte potom chleby. Naplnené chleby zakryjete odrezaným vrškom a dáte piecť na cca 20-30 minút. Pokiaľ vnútro chlebíka nie je tekuté. 4. Odporúčam hneď konzumovať, kým je fondue tekuté :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Segedínsky guláš
Slavka K | Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
Tradičná klasika, ktorá sa nikdy neomrzí.
Špenátové halušky
Alica7 | Špenátové halušky
Špenátové halušky
Výborné špenátové halušky, ktoré môžeme podávať ako prílohu k mäsu, s tvarohom a opečenou slaninou alebo syrovou omáčkou.