Zubáč na masle s restovanou zeleninou

Popis

Leto sa blíži a tak možno moje recepty budú i špiráciou čo variť rýchlo, zdravo, chutne...

Zubáč na masle s restovanou zeleninou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

4kusyfilety zubáča
1polievková lyžicamasla, soľ, biele korenie, citrónová šťava
200gramovstruky sladkého hrášku
1⁄2kusčervená, žltá a zelená paprika (hrubstenná)
1kusčervená cibuľa
1kuscuketa malá
2polievkové lyžiceolivový olej, soľ

Inštrukcie

Filet zubáča alebo akéj koľvek ryby ( používam čerstvé ryby, nie mrazené ) si umyjeme, osušíme, posypeme soľou, korením a pokvapkáme citronovou šťavou. Necháme chvíľku postáť a pripravíme si zeleninu. Papriky nakrájame na väčšie pásiky po dĺžke, cuketu na polkoliečka, cibuľu na osminky, hrach ak má zbavíme " fúzov". Všetku zeleniny krátko podusíme na oleji. Solíme až na tanieri aby nám nezmäkla a ostala chrumkavá. Filet ryby si opečieme najprv kožou dole na dobre zohriatej panvici, pred rybou vložíme maslo. Opekáme z každej strany 4-5 min. Podávame s novými uvarenými zemiačikmi obalenými v masle a petržlenovej vňati.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok