Veľká noc sa blíži...
Ingrediencie
| 500 | gramov | bravčové plece |
| 250 | údené mäso | |
| 5 | kusov | vajce |
| 1 | kus | sendvič |
| 250 | milligramov | mlieko |
| petržlenová vňať | ||
| soľ | ||
| maslo | ||
| mleté korenie |
Postup
Sendvič alebo rožky nakrájame na kocky, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali žĺtky a necháme odležať. Zvlášť uvaríme bravčové a údené mäso a po vychladnutí nakrájame nadrobno. Bylinky, vňať a žihľavu (tú pred prípravou sparíme horúcou vodou) tiež nakrájame. Všetko spolu premiešame, osolíme a okoreníme. Ušľaháme tuhý sneh a vmiešame do zmesi. Pekáč vymastíme nahrubo maslom, pridáma plnku, urovnáme a na vrch nalejeme maslo. Pečieme vo vyhriatej rúre dozlatista. Dobrú chuť.
Ďalšie recepty
Jamajka, ja uz tiez citam, ze skratene kura
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hihi , čo je to - epidémia ? , alebo len alergia na mňa ?
![]()
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Alergia urcite nieee
. To bude tym jarnym slnieckom, co nam svieti na monitor
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.nanicmama.sk/hlavne-jedla/stratene-kura