Huspenina

Popis

U nás sa robieva huspenina bez zeleniny. Robíme aj verziu bez mäsa, len precedený vývar. 

Huspenina - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
4 hod
Celkový čas
4 hod

Ingrediencie

2kusykolena
1kuspaprčka
1kilogramkože
2kusyveľké cibule
4strúčikycesnaku
4čajové lyžičkysoli
1čajová lyžičkačierne korenie

Inštrukcie

Kolená, paprčky, kožu, cibuľu a cesnak zalejeme vodou, aby bolo mäso ponorené. Pridáme soľ a čierne korenie a varíme na miernom ohni cca 4 hodiny.

Penu priebežne zbierame. Potom mäso nakrájame, rozdelíme do misiek a cez sitko zalejeme vývarom.

Necháme stuhnúť. 

Postup: 

Huspenina - recept postup 1
Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Pri huspenine si vždy spomeniem na dedka, ten robieval, ja ešte nie. Jedla sa u nás s cibuľou a pokvapkala octom. Hambím sa

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok