Popis
U nás sa robieva huspenina bez zeleniny. Robíme aj verziu bez mäsa, len precedený vývar.

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | 4 hod |
Celkový čas | 4 hod |
Ingrediencie
2 | kusy | kolena |
1 | kus | paprčka |
1 | kilogram | kože |
2 | kusy | veľké cibule |
4 | strúčiky | cesnaku |
4 | čajové lyžičky | soli |
1 | čajová lyžička | čierne korenie |
Inštrukcie
Kolená, paprčky, kožu, cibuľu a cesnak zalejeme vodou, aby bolo mäso ponorené. Pridáme soľ a čierne korenie a varíme na miernom ohni cca 4 hodiny.
Penu priebežne zbierame. Potom mäso nakrájame, rozdelíme do misiek a cez sitko zalejeme vývarom.
Necháme stuhnúť.
Postup:

- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Pri huspenine si vždy spomeniem na dedka, ten robieval, ja ešte nie. Jedla sa u nás s cibuľou a pokvapkala octom.