bibinka, neviem, ktoré riady máš, ale moja mamina, voľakedy robila distributérku firme ZEPTER a keď mali zákazníci problémy s tými riadmi, tak zavolali mamine a ona ich všetko naučila...ja po týchto hrncoch túžim odkedy som začala sama variť, tak o ničom inom ani nesnívam, bolo to užasné, keď sme ich mali doma, od firmy, aby mamina mohla pomáhať ľuďom sa učiť na nich variť...narpíklad slivkový lekvár urobila perfektný a neprestála pri sporáku dlhú dobu...a ešte aj ušetríš kopu peňazí za energiu, na týchto hrncoch sa varí pomaly zadara.. a nikdy nezabudnem na tú super chuť všetkých potravín ktoré sme tam robili...varili sme bez soli a tuku,teda trošku tuku, ale napr. palacinky doteraz robí bez tuku v týchto hrncoch...fakt sú super, ale vravím to bol ZEPTER, neviem aké máš ty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé naničmamy. Ja sem určite právom patrím.Chcem sa spýtať či máte niektorá riad z chirurgickej ocele a keď ho máte či v ňom aj varíte a ako. Mne kúpil manžel tento riad na vianoce a veru moje prvé pokusy nevyzerajú moc dobre. Vraj sa v nich varí bez tuku a vody a mne sa hneď prvé jedlo - kapusta pripálila.
Bola by škoda odložiť ich a vrátiť sa k starím hrncom keď už stáli toľko peňazí. Nechcem ich všetky popripalovať. Napíšte vaše skúsenosti ak niejaké máte.