
reklama
Super rýchly recept z minima ingrediencií pre tých, ktorí nechcú nad hrncami stráviť celé dopoludnie.
Ingrediencie
2 | kusov | fileta z lososa |
1 | kus | cvikla zaváraná |
1 | balík | ryža |
2 | štipky | soľ |
1 | štipka | provensálske korenie |
Postup
Do uvarenej ryže pridáme celý pohár zaváranej cvikle, dôkladne zamiešame. Ja som použila zaváranú cviklu od starej mamy, ktorá už je dochutená, preto som nijak ryžu nedochucovala. Následne môžeme pridať semienka.
Nasolíme a nakoreníme lososa, sprudka opečieme na panvici kožou nadol. Nakoniec ešte chvíľu opečieme lososa aj z druhej strany, čím si losos získa úžasnú chrumky.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Segedínsky guláš
Slavka K | Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
Tradičná klasika, ktorá sa nikdy neomrzí.
Špenátové halušky
Alica7 | Špenátové halušky
Špenátové halušky
Výborné špenátové halušky, ktoré môžeme podávať ako prílohu k mäsu, s tvarohom a opečenou slaninou alebo syrovou omáčkou.