
reklama
u nás doma kape zo špajze...
Ingrediencie
2 | kilogramov | tekvica |
2 | kilogramov | červená paprika |
6 | kusov | cibuľa |
6 | kusov | feferónky |
4 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
2 | čajové lyžičky | soľ |
4 | plechovky | paradajkový pretlak |
100 | millilitrov | ocot |
400 | millilitrov | olej |
4 | polievkové lyžice | vegeta |
200 | millilitrov | voda |
Postup
Očistenú tekvicu, červ. papriku, cibuľu, feferony nakrájať na menšie kúsky dať do hrnca pridať cukor, soľ, pretlaky (malé), ocot, olej, vegetu a vodu.
Variť, sem tam aj pomiešať aby nám to neprihorelo tak asi 1 hod.,
Rzmixovať a naplniť do pohárov, uzavrieť a sterilizovať 20 minút.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
1 hod
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Alica7 | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Klasické a chutné bratislavské rezy.
Pekinské placky
Martuška 123 | Pekinské placky
Pekinské placky
Recept na výborný nedeľný obed z kuracích pŕs. Vďaka marináde so sójovou omáčkou budú ozaj výborné.