
reklama
u nás doma kape zo špajze...
Ingrediencie
2 | kilogramov | tekvica |
2 | kilogramov | červená paprika |
6 | kusov | cibuľa |
6 | kusov | feferónky |
4 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
2 | čajové lyžičky | soľ |
4 | plechovky | paradajkový pretlak |
100 | millilitrov | ocot |
400 | millilitrov | olej |
4 | polievkové lyžice | vegeta |
200 | millilitrov | voda |
Postup
Očistenú tekvicu, červ. papriku, cibuľu, feferony nakrájať na menšie kúsky dať do hrnca pridať cukor, soľ, pretlaky (malé), ocot, olej, vegetu a vodu.
Variť, sem tam aj pomiešať aby nám to neprihorelo tak asi 1 hod.,
Rzmixovať a naplniť do pohárov, uzavrieť a sterilizovať 20 minút.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
1 hod
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Efektné a rýchle slané koláčiky z lístkového cesta
dasa_ | Slané koláčiky z lístkového cesta
Efektné a rýchle slané koláčiky z lístkového cesta
Drobné slané chuťovky z lístkového cesta.
Omeleta
Alica7 | Omeleta
Omeleta
Omeleta je jednoduché a rýchle jedlo vhodné na raňajky, ľahký obed či večeru. Tento recept ponúka základný postup, ktorý si môžete prispôsobiť podľa chuti – pridaním syra, zeleniny či šunky. Hotová je za pár minút a zvládne ju aj začiatočník.