
reklama
Toto robíme každé Vianoce, skúste
Ingrediencie
3 | kusov | vajce |
250 | gramov | práškový cukor |
2 | polievkové lyžice | kakao |
250 | gramov | stužený tuk |
1 | balík | BB puding |
100 | gramov | mleté orechy |
8 | kusov | dlhé piškóty |
Postup
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, dáme nad paru ,pridáme kakao, pokrájaný tuk a šľaháme na hladký krém. Pridáme BB puding, orechy a premiešame. Srnčí chrbát vyložíme alobalom, na dno dáme vrstvu krému, uložíme piškóty a vrstvy zopakujeme. Dáme do chaldničky a necháme stuhnúť. Pootm byklopíme a režeme na tenko.
Výnos
5 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Veľkonočná paska
Kamila | Veľkonočná paska - recept
Veľkonočná paska
Fotorecept na tradičnú veľkonočnú pasku. Recept na kysnutý veľkonočný koláč, ktorý na sviatočnom stole na Veľkú noc jednoducho nesmie chýbať.
Bratislavské rezy
Alica7 | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Klasické a chutné bratislavské rezy ako ich poznáme z cukrárne.