reklama
talianska dobrôtka po slovensky
Ingrediencie
| balík | detské piškóty | |
| trocha | rum | |
| 1 1⁄2 | decilitre | silná čierna káva |
| 250 | gramov | mascarpone |
| 250 | gramov | kyslá smotana |
| 200 | millilitrov | šľahačková smotana |
| želatínový stužovač | ||
| trocha | kakao | |
| trocha | kryštálový cukor | |
| 1 | balík | vanilkový cukor |
Postup
Tvaroh,cukor,vanilkový cukor a kyslú smotanu zmiešame,pridáme vyšľahanú šľahačku a celý krém zmiešame so želatínovým stužovačom,ktorý si pripravíme podľa návodu. Na dno formy uložíme piškóty namočené v káve s rumom a vrstvíme s krémom.Posledná vrstva je krém a nakoniec posypeme kakaom.Dáme stuhnúť do chladničky a potom už len papáme.
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Fidorka,Ty si sa dostala do švungu!
Ja také moooožem a ľúúúúbim.Tvaroh v akejkoľvek podobe,veď je zdravý na fšecko
