Taliansky slepačí vývar

Popis

Chutný vývar troška inak ako ho poznáme...
Taliansky slepačí vývar - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
2 hod

Ingrediencie

2kusykuracie chrbty
1kuscibuľa
3strúčikycesnaku
5kusynové korenie
5kusycelé čierne korenie
4kusyčerstvé paradajky
 štipkasoli
 štipkamuškátový kvet
  uvarené rezance

Inštrukcie

Očistené umyté kuracie chrbty vložíme do hrnca, zalejeme vodou, osolíme, pridáme celé nové korenie, celé čierne korenie, na plátky nakrájaný cesnak, a na kolieska nakrájanú cibuľlu. Varíme všetko pomaly na miernom ohni, aby sa nám uvaril silný kurací vývar. Potom kuracie chrbty vyberieme a mäso oberieme. Vložíme späť do vývaru. Pridáme plátky olúpaných sparených paradajok. Polievku dochutíme štipkou muškátového kvetu. Polievku podávame spolu s uvarenými rezancami.
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok