
Tip na vylepšenie bežného pudingu
400 | millilitrov | mlieko |
1 | balík | puding |
trocha | cukor | |
150 | gramov | biely jogurt |
Toto je len tip, keď máte rady puding ako ja. Uvaríme si hustejší puding len zo 400 ml mlieka a keď trochu vychladne, primiešame do neho biely jogurt. Puding naberie iný "rozmer" taký kyselkastosladký a súčasne je to aj zdravé /teda keď ho nedáte do horúceho a nezabijete jogurtové bacily/. Robievam to z vanilkového a smotanového pudingu. Keď dávam jogurt do kakaového pudingu, ešte predtým do neho rozpustím trochu čokolády na varenie kvôli čokoládovejšej farbe a chuti.
uauu
MNAM
slintám
NEJDEmi
MEDZERA
ani
SHIFT
ani
šípka,
IPSILON a
TOTO
JE
VýSLEDOK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak, že ma toto ešte nenapadlo,to je presne na moju chuť .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super,skusim.ja zasa robievam klasiku puding,len dlhe roky som robila ako ma to ucila moja mamka.klasika:rozmiesat puding v 2dc mlieka......po zhliadnuti telky ,kde bolo povedane,ze je to zbytocny cas.teraz robim,ze priamo do este studeneho mleka rozmiesam puding a dam varit.menej spinaveho riadu,ziskany cas.skuste,je fajnovy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odjakživa varím puding tak, že do celého odmeraného množstva mlieka šupnem puding.prášok a miešam do zhustnutia. Robila to už moja starká tak a nikdy ma nenapadlo inak. Načo špiniť ďalšie riady...takže v telke pre mňa nič nové nepredviedli ... akurát neviem, či starkú požiadali o autorské práva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robievam, ale z poch.smotany...aj krém pudingový s poch.smotanou je mňamózny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto vyskusam, mnaaaaaaaaam