
Rýchle a nenáročné.
2 | kusov | zemiak |
2 | polievkové lyžice | olej |
1 | polievková lyžica | kečup |
50 | gramov | syr |
1⁄4 | čajová lyžička | pizza korenie |
1-2 zemiaky si ošúpem a na hrubšom strúhadle nastrúham.
Rozložím na vyhriatu panvicu do ktorej som dala trošku oleja.
Opečiem z jednej strany, obrátim túto placku a opekám z druhej strany.
Chvíľku pred dokončením potriem kečupom, posypem nastrúhaným syrom a posypem pizzovým korením.
Vyberiem na tanier a podávam.
Ja si ju robievam len samotnú bez kečupu a syra a taká mi chutí najviac.Na záver posolím podľa svojej chuti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takeeto veci ja moozem..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
oooooo, toto vyzerá super, ja môžem všetko čo je od zemiakov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veď to,ja najviac môžem zemiaky,kapustu a chlebík.Túto mňamku som si spravila pri mojom nedostatku zemiakov a postupne sa všetci domáci popridávali.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja si to robievam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
asi je to hlúpa otázka, ale tá placka drží pokope, keď sa tam nič nepridáva???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nuž veru drží pekne pokope.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak na tento recept nakúkam už pár dní, ale bojím sa to spraviť....pretože mám vážne obavy že pri pažravosti mojej rodiny to nebude "rýchlovka" ale budem to robiť celé popoludnie
ale určite vyskúšam keď budem sama doma
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som to dnes robila. Ale...ja, veľký maximalista, mne bolo 1-2 zemiakov málo. Dala som tam 5 a to bola asi chyba. Mala som pocit, že tie zemiaky sú surové, alebo neviem "kde udelali soudruzi z NDR chybu" . Okrem toho som tam dala veľa kečupu. Ale skúsim to znova a už sa budem pridržiavať receptu. Ale chutilo mi to aj takto. Hlavne, že bolo čosi na tanieri.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja somspravila takú s veľa zemiakmi a v nútri to bolo akoby nedopečené,radšej menej zemiakov ako veľa,aby to bolo tak akurát tenké aj prepečené.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som ho nazvala čínsky zemiak,ale po opečení na jedej strane tam pridám kolieska cibule a 1 rozmixované vajíčko,aby sa mi to scelilo preložím ho na polovicu a chutí všetkým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá to dobre.Lenže v mojom prípade by som piekla asi celý den.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to môže byť fajné