
reklama
Krása na stole :) ale dlho nevydržal
Ingrediencie
2 | kusov | vajce |
60 | gramov | Palmarin |
90 | gramov | práškový cukor |
1 | balík | vanilkový cukor |
100 | millilitrov | mlieko |
120 | gramov | polohrubá múka |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
2 | kusov | hrozienka |
Postup
Z bielkov vyšľaháme sneh. Palmarin, cukor aj vanilkový cukor vyšľaháme. Pridáme žĺtky, mlieko, múku, práš. do pečiva a zľahka zašľaháme sneh. Zajačikovú formu vymastíme a vysypeme strúhankou. Nalejeme cesto a dáme piecť na 190 C asi 35 minúť. Necháme vychladnúť a podľa ľubovôle ozdobíme.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
prosím,na aký objem formy je tento recept?