No, just na palacinky som si ja toť nedávno poriadila takú obyčajnú, lacnú (ani nemá extra hrubé dno) neznačkovú s teflónom (resp. iným obodobným povrchom) s tým, že zničím, vyhodím, novú kúpim ....
Priviedli ma k tomu podobné skúsenosti ako ty opisuješ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá,
potrebujem poradiť ohľadom panvice na palacinky. Doteraz som používala teflónovú Tef...alku, ale dosť rýchlo sa mi zničil povrch a nejak už nemám ani chuť ani dôveru na teflónky. Minulé vianoce som dostala wok s mramorovým povrchom, som s ním spokojná, nič sa na ňom nepripáli, jediná nevýhoda je to, že povrch je veľmi jemný, už teraz je poškriabaný na okrajoch a ako som si všimla aj sem tam vo vnútri už vidno škrabance.
Mám aj panvice so sendvičovým dnom, ale tam sa palaciky nedajú piecť, vždy sa mi prilepia, nech by tam bol aj liter oleja.
Takže otázka je, akú panvicu? S čím máte skúsenosti vy a uprednostním dlhodobejšie skúsenosti, ako že "mám panvicu už tri roky a ešte sa nechystá do dôchodku", lebo na dva roky sa mi nechce panvicu kupovať, rada by som niečo trvácne alebo aspoň trvácnejšie.