reklama

Parná rúra

Klaudia17 , 14. 11. 2013 - 09:12

reklama

Dievčatá prosím vás máte PR ?Ako ste s ňou spokojné?Kúpili by ste si ju znovu?Prosím porovnajte s klasickým šporákom,respektíve s elektrickou rúrou?Ďakujem za názor a váš čas. Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Maruska77, Pi, 15. 11. 2013 - 14:31

Mila Klaudia.

Ja mám klasický plynový sporák a nechcem, ani len elektrický ako moja mama.

Ale mám remosku, kde všetko robím - napríklad kurča pečené, francúzske zemiaky, ale aj bublaninu pečiem, či pizzu ohrievam...

Ja tie výdobytky modernej techniky akosi nemusím ....

Asi som stará škola Úsmev

Evka1223, Pi, 15. 11. 2013 - 14:56

Ja mám plynovú rúru aj elektrickú. Parnú nepoznám. Mne viac pri pečení vyhovuje elektrická. Zapekanie zhora/zdola alebo len zhora, len zdola + gril. To u plynovej nemám. Sama som zvedavá na názory na parnú rúru.
(Úplne najradšej mám jedlo pripravené na priamom ohni....no kto by už len ohnisko zakladal v kuchyni Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa )

agataj, Pi, 15. 11. 2013 - 15:24

Ahoj Klaudia, ja mam okrem klasiky doma aj parnu ruru. Je to uz od roku 2006 zn Mi..e, a pravdupovediac nedam na nu dopustit, potrebujem spravit kuracie plnene zavitky sup ich tam a po 20 min vyberiam a jemne dokonim aj s omackou na plyne, zemiaky na granadier,salat v celku ci nadrobne kusky, ryza je uplne perfektna , zemiakove gule-bezproblemove nerozvarene , neotvorene a vytecene zaroven, dokonca v nej zavaram, a aby som nezabudla aj masove gule , ktore potom davam do omacok- nadhera. Ked sa narodil maly, vsetko som mu varila v pare aj kuraci vyvar, zeleninu , ovocie na pyre. Je pravdou, ze ju nepouzivam dennodenne , ale uz je neodmyslitelnou pomockou pre mna pri vareni, dokonca mi urychluje varenie.Sucastou bol velmi slusny manual a recepty na varenie v pare, dokonca som bola na jej predvadzacke predtym ako som ju kupila.U mna Áno Áno Áno Áno Áno Áno
Jej a este som zabudla funkcie: Varenie, rozmrazovanie, zavaranie a ohrev jedla, tym , ze my sme siesti a pokial by som mala 6x ohriat ryzu, tak tu tom mam za dve min cely plech. Vo vybave je plech plny aj perforovany, podla toho co chces pripravovat a rost, takze kludne mozes pouzit aj nerezova hrniec. Asi som povedala takmer vsetko, inak ak nieco naviac, kludne sa pytaj

Klaudia17, Pi, 15. 11. 2013 - 22:09

By ma zaujímalo prosím ťa porovnaj napríklad upečené kurča v el.rúre a v parnej,alebo zemiaky v šupke?Podľa mňa je to zdravšie,či?Ďakujem pekne.

Evka1223, Ne, 17. 11. 2013 - 15:37

V parnej rúre asi kurča neupečieš...myslím tak klasicky do zlatova a do chrumkava. Na iné úkony môže byť rúra dobrá, ale na pečenie asi nie.
A tak celkovo - úprava jedla parou je zdravšia, pokiaľ sú zdravé aj vstupné suroviny Úsmev Na to stačí aj parný hrniec...či?

agataj, Po, 18. 11. 2013 - 08:36

presne tak , to nie je o peceni, stale je to uprava parou. Ked chces mat krasne chrumkave kurca, hus ci kacku pec je v hlinenon pekaci nie na plechu. Co sa tyka zemiakov v supke , su super v pare, celistve , nevypraskane ako vo vode, Ja napriklad si nakrajam zemiaky na kocky , supnem do pary na 10min a potom uz len zapeciem v rure a su krasne , chrumkave nezosusene (opekane zemiaky), tak isto narobim si slivkove gule , uvarim v pare , omastim a hotove jedlo, nemusim stat pri sporaku a kukat, ci slivka nevyskoci Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama