reklama

Poradite mi prosim ??

Alisiaa , 28. 11. 2013 - 21:34

reklama

Ahoj potrebovala by som rychlu radu :D Robila som cesto na palacinky a cele sa to spenilo robila som ho normalne ako vzdy vajicko, van. cukor a do toho mlieko, hladka muka a uz vtedy sa to spenilo uplne cele ... a na panvici mi to hori hned ako to tam vylejem ..bezne robim palacinky a toto som este nevidela vajicka aj mlieko boli vcera kupovane ....co s tym ? Dakujem za kazdu pomoc

Pozrite si aj


reklama


reklama

Buba (bez overenia), Št, 28. 11. 2013 - 22:04

Nedala si omylom miesto vanilkoveho cukru kypriaci prasok?

Klaudia17, Št, 28. 11. 2013 - 22:15

Ja palacinky robím z polohrubej múky,štipka soli,vajíčko,mlieko. Pohoda

dasa_, Pi, 29. 11. 2013 - 08:27

ja tiež tak a sú výborne, nelepia sa, netrhajú... Občas pridávam aj vodu, najlepšie bublinkovú, ale aj obyčajnú. Sú potom menej hutné.

Evka1223, Pi, 29. 11. 2013 - 12:03

Ja do cesta nedávam cukor...horia a lepia sa.
(Aj tak je cukor jed!)
A ako vyššie píše Dasa, tiež dávam vodu (minerálnu perlivú). Sú tenučké a vláčne.... a vôbec sa nelepia.

lia6, Pi, 29. 11. 2013 - 12:21

Cukor do palacinkového cesta...hm, také nepoznám. Tiež robím len z múky, soli, vajíčka, mlieka Úsmev Asi je chyba v tom cukre-treba zarobiť nové cesto :) Slnko

akalenkak67, Pi, 29. 11. 2013 - 16:04

Cukor tiež nedávam.Robím z polohrubej múky.Ale dievčatá dávajú aj cukor a sú fajné,netrhajú sa.

Jaroslava..., So, 30. 11. 2013 - 20:16

ja robim palacinky polohruba muka 3vajcia trochu oleja octu a cukor

Klaudia17, So, 30. 11. 2013 - 20:26

Mlieko nedávaš?A ocot akú plní funkciu? Pohoda

púpavienka, So, 30. 11. 2013 - 20:35

No ja si myslím že bolo treba pridať muku, zrejme cesto bolo veľmi riedke.
Ja cukor tiež dávam a raz sú úžasne a potom menej úžasné ale nejako sa zas nad tým nikdy netrápim, vždy sú jedlé a celkom dobre, nezdá sa mi vhodné cesto vyhodiť, alebo len mám iný prístup k potravinám ako takým.

Kalea, Ne, 01. 12. 2013 - 11:31

Ako píše Margori, dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, aj keď robíš palacinky podľa toho istého receptu, raz sú úžasne viac, inokedy menej, hlavná vec, že sú jedlé.
Sama píšeš, Alisiaa, že si robila palacinky rovnakým spôsobom už viackrát, a teraz sa nepodarili prvýkrát, žiadna z nás takto spätne nevie posúdiť, čím to mohlo byť, zabudni na ten nedokonalý pokus a rob si palacinky naďalej tak, ako doteraz, určite sa budú dariť, na tento jeden prípad zabudni. A či dáš alebo nedáš do cesta cukor, je to úplne jedno, ale určite ho tam nedávaj veľa, vtedy sa palacinky naozaj pripaľujú. Veľa šťastia pri ďalších kulinárskych pokusoch.

nela88, Ne, 01. 12. 2013 - 17:29

ja zvyknem robiť palacinky podľa tohto receptu : 3,5 dcl mlieka, 2dcl vody / minerálky/ 2 vajíčka, 1 PL cukru, štipka soli, 200g múky, 1dcl oleja. Postáť 15 min a potom pod prvú palacinku olej, potom už nie.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama