Problém so zapekacou miskou.
Pozrite si aj
nemala som síce silikonovú, ja ten materiál nemusím, ale pokúpila som si sklenené. A som maximálne spokojná.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som vymenila formu na pečenie chleba zatiaľ len a to som šla do misky z vypálenej hliny a som spokojná - je odolná a tak ju používame aj na porciovanie a servírovanie čiže som za hlinu ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jenské sklo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mám staré sklenené a mám aj hlinenú s obidvomi spokojnosť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hmmmm .... teflonové mám formy na pečenie - som spokojná, len to chce trochu cvik pri vyberaní a dávaní rúry, ak formu nemám podloženú. Mám sklenenú, mám vlastne "hrniec" s kamenným dnom, mám porcelán.
Každá má výhody aj nevýhody.
Hlavne - ono ide asi aj o to, čo v nej pripravuješ.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No v prvom rade neviem či tu ide ozaj o materiál či reklamu. Na zapekanie určite človek nepoužíva teflon aj ked aj to sa dá. Silikonové mám na pečenie radšej ako teflon, ale na zapekanie mám klasický brutvan čiže smaltované, sklenené a keramické, žiadne z toho sa nepoškrabu nožom a teda až tak veľmi nevidím rozdiel. Vo všetkých občas pečiem a nie len zapekám.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja inak nezapekám tiež ... mááálokedy - to už bachnem aj na plech. Také že gratinované jedlá nejak u nás nejdú (resp. kuchárke sa nechce) a potom AK, tak ako ty - sklo, keramika a použitie univerzál.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby, tie ktoré ste menili silikónové zapekacie misy, prosím Vás z aaký materiál ste ich vymenili? Ja zvažujem teflón alebo hlinu. Vďaka