Skaramelizovane salko
Mne sa zdalo trochu riedke. ale na druhej strane, da sa z neho spravit taky malo alkoholicky liker, netreba tolko riedit. Na suhajdy by si ho asi musela niecim zahustit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja mám zas skúsenost ze to moje co som kúpila bolo husté dost,bez problémov drzal krém tak ako mal,len mne nechutil..bola v nom nejaká divná príchut,aká pri doma varenom salcu nikdy nebola..ani neviem presne opísat,proste nebolo to ono...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No MM mi ho uz kupil, tak uvidime. Takze staci s nim pracovat uz ako s uvarenym, vsak? Do suhajd budem pridavat aj maslo, no ak by bolo velmi riedke, budem s nim musiet nieco vymysiet. Fantika, na tu chut som aj ja zvedava, toho sa asi najviac obavam. Dakujem, dievcata.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne chutil až príliš umelo... a bolo riedke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vazne to bolo az tak zle? Nestraste.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tangy radsej otvor a odskúsaj,nech ti to nespraví neplechu vtedy ked budes piect na vianoce uz..
a myslím ze je rozdiel medzi karamelovým salcom a skaramelizovaným..karamelové je tekuté,lebo to má len takú príchut,je to ako pikao len nie cokoládové ale karamelové,ale skaramelizované je to klasické salco uvarené...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Fantika, tak ja si pre istotu kupim aj to klasicke, a ak by sa mi to skaramelizovane nepozdavalo, uvarim si konzervu a s tamtym neviem, co urobim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak bude veľmi riedke,dáš si do kávičky,v chladničke sa ti nepokazí
ja robievam krém na tortu aj z obyčajného neprevareného salka,vyšľahám s maslom-dve veľké a je to ako karamelová pena.Skús,ak by bolo aj to riedke,môžeš pridať karamelový puding,alebo obyčajný Zlatý klas.A máš super krém na zákusok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem, potom dam vediet ako som si poradila .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A to je karamelove salko alebo skaramelizovane? Ci to je jedno?Lebo ja som myslela, ze to len karamelova prichut a aj to treba varit, ak chcem huste...., no neviem, este som nemala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie nie, toto je uz skaramelizovane, teda, ze sa nemusi varit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, rozhodla som sa k Vianociam spraviť salkové šuhajdy. Dnes v obchode mi padli oči na salko, už skaramelizované. Máte s ním skúsenosti? Stačí ho použiť, netreba variť 2 hodiny? Ďakujem.