reklama

Skaramelizovane salko

Tangy , 01. 12. 2011 - 23:22

reklama

Dievčatá, rozhodla som sa k Vianociam spraviť salkové šuhajdy. Dnes v obchode mi padli oči na salko, už skaramelizované. Máte s ním skúsenosti? Stačí ho použiť, netreba variť 2 hodiny? Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Iwa, Pi, 02. 12. 2011 - 00:03

Mne sa zdalo trochu riedke. ale na druhej strane, da sa z neho spravit taky malo alkoholicky liker, netreba tolko riedit. Na suhajdy by si ho asi musela niecim zahustit.

fantika, Pi, 02. 12. 2011 - 10:05

no ja mám zas skúsenost ze to moje co som kúpila bolo husté dost,bez problémov drzal krém tak ako mal,len mne nechutil..bola v nom nejaká divná príchut,aká pri doma varenom salcu nikdy nebola..ani neviem presne opísat,proste nebolo to ono...

Tangy, Pi, 02. 12. 2011 - 10:57

No MM mi ho uz kupil, tak uvidime. Takze staci s nim pracovat uz ako s uvarenym, vsak? Do suhajd budem pridavat aj maslo, no ak by bolo velmi riedke, budem s nim musiet nieco vymysiet. Fantika, na tu chut som aj ja zvedava, toho sa asi najviac obavam. Dakujem, dievcata.

mnnaaauuu, Pi, 02. 12. 2011 - 13:07

mne chutil až príliš umelo... a bolo riedke

Tangy, Pi, 02. 12. 2011 - 14:01

Vazne to bolo az tak zle? Nestraste.

fantika, Pi, 02. 12. 2011 - 14:48

Tangy radsej otvor a odskúsaj,nech ti to nespraví neplechu vtedy ked budes piect na vianoce uz..Mrkám Úsmev a myslím ze je rozdiel medzi karamelovým salcom a skaramelizovaným..karamelové je tekuté,lebo to má len takú príchut,je to ako pikao len nie cokoládové ale karamelové,ale skaramelizované je to klasické salco uvarené...

Tangy, Pi, 02. 12. 2011 - 15:01

Fantika, tak ja si pre istotu kupim aj to klasicke, a ak by sa mi to skaramelizovane nepozdavalo, uvarim si konzervu a s tamtym neviem, co urobim.

fidorka, Pi, 02. 12. 2011 - 15:18

ak bude veľmi riedke,dáš si do kávičky,v chladničke sa ti nepokazí Úsmev
ja robievam krém na tortu aj z obyčajného neprevareného salka,vyšľahám s maslom-dve veľké a je to ako karamelová pena.Skús,ak by bolo aj to riedke,môžeš pridať karamelový puding,alebo obyčajný Zlatý klas.A máš super krém na zákusok Úsmev

Tangy, Pi, 02. 12. 2011 - 15:45

Dakujem, potom dam vediet ako som si poradila Slnko .

n.e.l.i.n.k.a, Pi, 02. 12. 2011 - 14:25

A to je karamelove salko alebo skaramelizovane? Ci to je jedno?Lebo ja som myslela, ze to len karamelova prichut a aj to treba varit, ak chcem huste...., no neviem, este som nemala.

Tangy, Pi, 02. 12. 2011 - 14:57

Nie nie, toto je uz skaramelizovane, teda, ze sa nemusi varit.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama