reklama

Solamyl alebo Gustin

Katrin1304 , 21. 12. 2012 - 15:19

reklama

Prosim Vas,neviete mi poradit,ci mam pridat do snehovych pusiniek Gustin,alebo Solamyl? Alebo je to jedno? Dakujem!

Pozrite si aj


reklama


reklama

Aja1, Pi, 21. 12. 2012 - 16:28

Do cesta dávam gustin a aj do rémov ho dávam.Je to kukuričný škrob a solamyl je zemiakový škrob a ten je skôr na zahustenie do mäsa.Ak by si z neho robila krém do plnky,tak ho máš žuvačkový.

mar1ka, Pi, 21. 12. 2012 - 18:35

kokos to som teda nevedela, to bude asi dôvod mojich "pusinkových " neúspechov, myslím tých pečených pusiniek Hambím sa samozrejme, tak aj ja ďakujem za info....

Katrin1304, Pi, 21. 12. 2012 - 20:52

Dakujem za pomoc!

yin-yang, Pi, 21. 12. 2012 - 21:28

Podla mna do kokosovych pusiniek nejde ani Gustin ani muka alebo struhanka, ale to je vec vkusu a chuti, ja robievam tie klasicke s kokosovou muckou a to podla mna staci. Popripade este mlete lieskovce, ale nic ine. A nepreslahat. Kokos alebo orechy vmiesavam lyzicou, zvysok rucnym mixerom.

Katrin1304, Pi, 21. 12. 2012 - 22:12

Ja som sa pytala do snehovych. Do kokosovych nejde...

Peggynka, Po, 07. 01. 2013 - 10:46

Ani do snehových,nájdi si recepty.

yin-yang, So, 22. 12. 2012 - 11:57

Hambím sa tak potom sorry, ale ani tak sa mi nezda, ze by tam mal ist nejaky skrob, nie je to len bielok a cukor?

lia6, Po, 07. 01. 2013 - 19:01

Do snehových pusiniek dávam len cukor a bielok Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama