Solamyl alebo Gustin
Do cesta dávam gustin a aj do rémov ho dávam.Je to kukuričný škrob a solamyl je zemiakový škrob a ten je skôr na zahustenie do mäsa.Ak by si z neho robila krém do plnky,tak ho máš žuvačkový.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kokos to som teda nevedela, to bude asi dôvod mojich "pusinkových " neúspechov, myslím tých pečených pusiniek samozrejme, tak aj ja ďakujem za info....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za pomoc!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podla mna do kokosovych pusiniek nejde ani Gustin ani muka alebo struhanka, ale to je vec vkusu a chuti, ja robievam tie klasicke s kokosovou muckou a to podla mna staci. Popripade este mlete lieskovce, ale nic ine. A nepreslahat. Kokos alebo orechy vmiesavam lyzicou, zvysok rucnym mixerom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som sa pytala do snehovych. Do kokosovych nejde...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ani do snehových,nájdi si recepty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak potom sorry, ale ani tak sa mi nezda, ze by tam mal ist nejaky skrob, nie je to len bielok a cukor?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do snehových pusiniek dávam len cukor a bielok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim Vas,neviete mi poradit,ci mam pridat do snehovych pusiniek Gustin,alebo Solamyl? Alebo je to jedno? Dakujem!