reklama

SOS recept - nádivka

nielen žienka domáca , 16. 04. 2010 - 09:15

reklama

Bambuľky, PLS poraďte mi recept na nádivku zo starých rožkov. Jednoduchý, ako pre mňa stvorený, ok? Nikdy som to nerobila.
Sme vegoši, čiže bez mäska, ale to sa tam obvykle ani nedáva. Mám na mysli takú so syrom, petržlenovou vňaťou, prípadne by som tam dala aj šampiňóny a nejakú mrkvičku, zeler...
Ďakujem za rady.
Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

lydusha (bez overenia), Pi, 16. 04. 2010 - 09:19

Nakrajaj rozky, namoc do mleka, maslo vymisaj ze zltkom, ochuc si to polla seba, nasup tam co stes - syr by som asi krajala na kocky alebo na vaccom struhalle nastruhala a potom to secko zamisaj, supni do vymasluvanej a vystruhankuvanej formy a daj pect...hotoveeeee...jíme aj za tepla aj za studena...
Aha a som zabulla, este z vajca ostane bílek, ten vyslahaj na sňach a mozes aj dve vajca a potom teda dva sňahy a jemno zamišaj do masy...a potom už len pécť...pomály.

balalajka, Pi, 16. 04. 2010 - 09:20

Čo rožtek to vajko, osnahnutá cibulečka ( masožravci posmažená pečienka), petrželová vňať, osoliť, okoreniť. Kľudne by som tie šampiony a mrkvu facla pri dusení na cibuľku a to tam potom celé polomäkké zamiešala. Urobiť bochníčky a vacnúť na parák do pary. Mňam.

Lea, Pi, 16. 04. 2010 - 09:27

a ked to steš mať ešte fajnovejšé, pridaj nasekané madle alebo orechy, je to mnam. Ja též pečem v rúle jak Lyduš

lydusha (bez overenia), Pi, 16. 04. 2010 - 09:36

očuj a teba nevidim nahlasenu nedelu na stretko, o dvanctej tantaly, centre, dobre?Kvietok

Lea, Pi, 16. 04. 2010 - 09:57

uvidím jak mi to výnde, ozvem sa mailom Slnko

nielen žienka domáca, Pi, 16. 04. 2010 - 09:50

Slnko Ďakujem. Úsmev

ria-ria26, Pi, 16. 04. 2010 - 11:27

ahoj konvalinka,daj si tam co chces podla chuti,ale ja ju nepeciem ale varim 20 minut v mikrotenovom vrecku,moje deti ju milujuTlieskam

lydusha (bez overenia), Pi, 16. 04. 2010 - 11:42

vidis, aj moja svekruša varí, je to mnaaaaaaam na šecky spooosobyÚsmev Tlieskam Tlieskam Tlieskam

nielen žienka domáca, Pi, 16. 04. 2010 - 12:16

Prekvapenie no skúsim. ešte mám polku masy. Úsmev druhú už tretí raz dávam dopiecť. voľako to nedrží pokope tak, ako by som si predstavovala. Smútok

baby, viete mi povedať na čo mám na elektrickej rúre funkciu teplovzdušná rúra? kedy to mám použiť? kedy to je naopak na škodu veci? Ď.

ja_hodka (bez overenia), Pi, 16. 04. 2010 - 15:36

Na skodu je to ked pecies napriklad odkryte masko - co ty asi nerobis Úsmev alebo nieco, co nechces, aby ostalo suche. Ten teply vzduch cirkuluje a vlastne distribuuje teplotu (vraj) dokonale do vsetkych casti rury. Osobne to nepouzivam nikdy - kedze nechcem mat nic suche Mrkám Ale snad sa to hodi pri peceni kolacov, piskot, vacsich kusov niecoho - ked je riziko, ze v rohoch bude ta teplota nizsia a potrebujes prepiect vsetko rovnako. Asi tak.

nielen žienka domáca, Pi, 16. 04. 2010 - 17:15

Ja_hodka, dakujem Kvietok

ria-ria26, So, 17. 04. 2010 - 08:07

Ahoj KOnvalinka, ja teplovzdusnu ruru vyuzivam hlavne pri peceni kolacikov,dam do rury aj 3 plechy naraz a je to super!!!Pouzivam ju uz 10 rokov,momentalne ju mam pokazenu a doma 3 "vajcakov" co miluju sladke!Manzel ma 42,Ivanko 8 a Simonko 6.No co si bez truby pocat????
Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama