Vyprážaná tekvica?
Ja obaľujem len klasicky tekvicu, v cestíčku. ona zmakne,ked ju vypražíš :) možno preto to budilo dojem "zmixovanej" tekvice... a možno sa mýlim ja :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak skúsim, uvidíme, čo z toho bude a chutí tak nasladlo?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
loulou myslím ze zálezí od typu tekvice..ja mám takú oranzovú vhodnú na pecenie,tá je nasládlá...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno, chutí to nasládlo až priam sladko, ale ja ju nakrájam na tenko, vymácham najprv v sójovej omáčke, potom vo vajíčku, v sezamových semienkach a potom v ryžovej múke. Dá sa pripraviť aj v klasickom trojobale, ale to už nebude tá ázijska chuť. Výborná je aj v cestíčku ako píše mnau, ale je dobré ju v oboch prípadoch hodiť do horúceho oleja a potom stiahnuť teplotu a pomaličky popražiť, aby ostala mäkká.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za tipy, zajtra kupujem a na večeru sprobujeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som raz skúšala robiť tekvicu rovnako ako zemiakovú placku. Nemohlo to byť to, čo si jedla? Nebolo to zlé, bolo to presne, ako si napísala- nasládlé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pred nedávnom sme boli s manželom a Žofkou na nákupoch. Zvládli sme to perfektne, dokonca sme sa stihli ešte aj najesť v čínskej reštaurácii. No a tu je moja otázka: dala som si z bufetu také vyprážané tekvicové medailónky a chuť ma veľmi príjemne prekvapila (nikdy dovtedy som tekvicu nejedla). Chcela by som ich pripraviť doma, ale netuším ako, neviete poradiť recept? Na nete som našla len jednoduchý recept na tekvicu v cestíčku, lenže tieto medailónky boli ako keby zo zmixovanej tekvice a boli také nasladlé. Nevie niektorá z vás, ako ich pripraviť? Ďakujem