zelenina wok
Pozrite si aj
My tú zeleninu tiež milujemeDávam k tomu rôzne orientálne korenie.Všetkým to chutí.Nám to nesmrdí. A ako smrdí čínska kuchyna?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teda dobra otazka chodime obcas do cinskej restiky a takmer z kazdeho jedla, ci polievky citim stale to iste, neviem co to je.. myslim, ze to mozu byt tie bambusove vyhonky?
priatel ked to zacitil sa ma opytal, ci tam nieje nieco pokazene, neviem smrdka to ako ,,nohy"
ale potom si pochvaloval, ze jedlo je vyborne a nic mu nechyba, len ten pociatocny zapach nam trosku vadi.. a ake korenie konkretne k tomu davas? Ja len klasika zo slovenskej kuchyne, dokonca dnes som primiesala stipku grilovacej zmesi
snazila som sa prekryt ten zapach, no nepomohlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem o aku zeleninu sa jedna ci je to nieco zmznute alebo nedajboze nieco z konzervy.
Ked ti to smrdi tak preco nepouzivas cerstvu zeleninu ako broccoli, mrkvu, sampiony a cinsky salat alebo kapusta, neviem ako sa to tu vola hlavne ten spodok.
Cerstva zelenina vam veru smrdiet nebude.
Milujem cinske jedlo. Ked som bola tu v BA v cinskej restauracii tak to okolo ciny ani neslo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Používam bežné koreniny z marketu,určené na kurča,zeleniny,ryby,alebo originál korenie na čínu.Prevažne s nápisom avokado.Zeleninu pred varením nerozmrazujeme a nezvyknem dávať pokrievku.Ono sa vône poodparujú.A čína dostáva skôr vônu bazalky.Je dobrá aj na trávenie a ked varí dcéra,ona bazalku nepodrví v prstoch,takže ju cítiť v jedle najviac.Ale chutí to obyčajne všetkým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ved to, ze nam tato zelenina velmi chuti, najviac tie male kukuricky, mnam vyskusam varit to bez pokrievky, mozno pomoze, dakujem za tip, aj korenie odskusam nove..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babulky, varila som na veceru kuracie sote s cinskou zeleninou wok, pouzila som classic a thai dokopy..tuto zeleninku milujeme, chuti vyborne, ale trapi ma, ze smrdi, typicky ako cinska kuchyna
chcem sa opytat, nemate na to nejaky grif, aby nesmrdela? nejake korenie alebo nieco co by minimalizovalo tu cudnu vonu? Dakujem vopred za kazdu radu 