Opečené reďkovky

Popis

Príloha s minimom sacharidov.  Ideálne nielen pri nízkosacharidovej strave.

Opečené reďkovky - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojinternet
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
5 minút
Celkový čas
10 minút

Ingrediencie

1zväzokredkvičky
1čajová lyžičkamaslo
1štipkasoľ
1trochabylinky

Inštrukcie

Reďkovky umyjeme, očistíme a rozkrojíme na polovicu alebo na štvrtinu. V panvičke rozpálime maslo a reďkovky na ňom asi 3-4 minúty opekáme. Nakoniec osolíme, môžeme pridať mleté korenie a bylinky

Poznámky

Rovnako sa môže použiť biela odroda reďkoviek. Po opečení ostanú príjemne šťavnaté. Nemusia sa servírovať iba ako príloha, ale aj ako teplý zeleninový šalát.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.