Opečené reďkovky

Pridal/a dasa_

Príloha s minimom sacharidov.  Ideálne nielen pri nízkosacharidovej strave.

Opečené reďkovky - recept
Porcie
Porcie
Zdrojinternet
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
5 minút
Celkový čas
10 minút

Ingrediencie

1zväzokredkvičky
1čajová lyžičkamaslo
1štipkasoľ
1trochabylinky

Inštrukcie

Reďkovky umyjeme, očistíme a rozkrojíme na polovicu alebo na štvrtinu. V panvičke rozpálime maslo a reďkovky na ňom asi 3-4 minúty opekáme. Nakoniec osolíme, môžeme pridať mleté korenie a bylinky

Poznámky

Rovnako sa môže použiť biela odroda reďkoviek. Po opečení ostanú príjemne šťavnaté. Nemusia sa servírovať iba ako príloha, ale aj ako teplý zeleninový šalát.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok