
M.á.r.i.a | Opečené reďkovky
reklama
Príloha s minimom sacharidov, ideálne nielen pri nízkosacharidovej strave.
Ingrediencie
1 | zväzok | reďkovka |
1 | čajová lyžička | maslo |
1 | štipka | soľ |
1 | trocha | bylinky |
Postup
Reďkovky umyjeme, očistíme a rozkrojíme na polovicu alebo na štvrtinu.
V panvičke rozpálime maslo a reďkovky na ňom asi 3-4 minúty opekáme.
Nakoniec osolíme, môžeme pridať mleté korenie a bylinky
Doplňujúce poznámky
Rovnako sa môže použiť biela odroda reďkoviek. Po opečení ostanú príjemne šťavnaté. Nemusia sa servírovať iba ako príloha, ale aj ako teplý zeleninový šalát.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
5 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.