
Milujem jednoduché a chutné jedlá a keď k tomu spĺňajú podmienky delenej stravy ešte lepšie.
4 | kusov | zemiak |
150 | gramov | šampiňóny |
2 | polievkové lyžice | olivový olej |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | rasca drvená | |
trocha | petržlen | |
trocha | bazalka | |
trocha | jarná cibuľka |
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v slanej vode, ideálne keď odoberiete z toho čo varíte pre zvyšok rodiny. Treba dať pozor aby sme ich nerozvarili. Šampiňóny umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Na väčšej panvici na olivovom oleji krátko opečieme scedené uvarené zemiaky a šampiňóny, na jednej polovici jedno, na druhej druhé, občas premiešame. Osolíme, pridáme korenie podľa chuti a zelené čo doma máme, ja som mala mrazený zelený petržlen a čerstvú zelerovú vňať. Hotovo. Podávame s ľubovoľnou zeleninovou prílohou, šalátom ...



- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty