
Už sa teším na jarnú zeleninku(sun)
1 | kilogram | zemiak |
1 | zväzok | jarná cibuľka |
1 | zväzok | reďkovka |
1 | čajová lyžička | kôpor |
1 | polievková lyžica | maslo |
trocha | vegeta | |
trocha | biele korenie | |
100 | gramov | bryndza |
250 | gramov | kyslá smotana |
2 | kusov | tavený syr |
Uvarené zemiaky v šupke, ošúpeme, vychladíme a nakrájame na kolieska. Cibuľku nakrájame nadrobno a speníme na horúcom masle, pridáme zemiaky, vegetu, korenie a krátko prehrejeme. Zmes odstavíme, pridáme reďkovku nakrájanú na kolieska, nasekaný kôpor a dobre premiešame. Zalejeme s bryndzovou omáčkou, ktorú si pripravíme tak, že bryndzu vymiešame so smotanou a tav.syrom...ak má niekto rád slané, tak si môže posoliť...mne úplne stačí tá bryndza(sun)
Ďalšie recepty
Verím, že bude chutiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lius ty si sa dnes rozsupla.. bez tej bryndze by to neslo?ja ju nejak moc nemusiim..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale jasnačka, že išlo...každému podľa jeho chuti len mi Fidorka tou bryndzovou nátierkou pripomla tieto zemky
a rozšupla som sa...no, vieš, zo dva, tri dni som tu nebola a dlhšie sem nič nedala...žeby som ešte také "lahké" pestré sendviče?
tiež dobrotka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kludne daj..ja budem len rada ak ma inspirujes..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jééj a zase bryndza,to si urobíme,keď nátierku spapáme.
