Rýchle, chutné a zdravé recepty so zeleným hráškom

Využite sezónu zeleného hrášku a uvarte si z neho chutné jedlo, alebo ho zamrazte na zimu. Pripraviť z neho možno polievky, prílohy, pridať ho môžete k mäsu, či do rizota.

Rýchla zeleninová polievka s hráškom 

Rýchla zeleninová polievka s hráškom 

Výborná letná polievka, ktorú zvládnete urobiť rýchlo aj počas hektických dní. | Autorka: Kamila | Prejsť na recept 

Rýchla krémová polievka z hrášku

Rýchla krémová polievka z hrášku

Absolútna rýchlovka, ktorú zvládnete uvariť za 15 minút. | Autorka: dasa_ | Prejsť na recept

Farebná zemiaková polievka

Farebná zemiaková polievka

Hustá polievka rýchlo zasýti. | Autorka: elca | Prejsť na recept

Jačmenné krúpy so zeleninou - krupoto

Jačmenné krúpy so zeleninou - krupoto

Hrášok, mrkva, kukurica či iná zelenina výborne doplní krúpy. Toto je trochu iné "rizoto", ktorým môžete spestriť svoj jedálniček. | Autorka: M.á.r.i.a | Prejsť na recept

Krémové rizoto so špargľou a hráškom

Krémové rizoto so špargľou a hráškom

Rizoto je neuveriteľne variabilné jedlo. Prispôsobiť ho môžete aktuálnej sezóne a pridať do neho to, čo máte aktuálne k dispozícii. | Autorka: M.á.r.i.a | Prejsť na recept

Bravčové rezance s hráškom

Bravčové rezance s hráškom

Ak použijete kuracie alebo morčacie mäso, príprava bude ešte rýchlejšia. | Autorka: dasa_ | Prejsť na recept

Dusené zemiaky s karfiolom a hráškom

Dusené zemiaky s karfiolom a hráškom

Rýchly a ľahký letný obed alebo večera. | Autorka: dasa_ | Prejsť na recept

Domáca tarhoňa s hráškom a hlivou

Domáca tarhoňa s hráškom a hlivou

Rýchly a ľahký letný obed alebo večera. | Autorka: M.á.r.i.a | Prejsť na recept

Býčie žľazy s cibuľkou a hráškovými zemiakmi

Býčie žľazy s cibuľkou a hráškovými zemiakmi

Býčie žľazy sú chutná delikatesa, s ktorou sa spája množstvo predsudkov. Ak patríte k odvážnejším kuchárom, tak vám nič nestojí v ceste, aby ste vyskúšali aj tento recept.  | Autor: MajKičn | Prejsť na recept

Penne s mascarpone a hráškovými luskami

Penne s mascarpone a hráškovými luskami

Kým sa uvaria cestoviny spravíme si omáčku a jedlo je stole je raz dva. Mascarpone sme viac zvyknutí používať na sladko, ale jeho využitie je široké.  | Autorka: M.á.r.i.a | Prejsť na recept

 

Diskusie Naničmama.sk: 

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok