
Tip na grilovanie.
Ingrediencie
250 | gramov | bravčové mäso |
5 | kusov | šampiňóny |
1 | kus | cibuľa |
1 | kus | slanina prerastená |
trocha | soľ | |
trocha | korenie |
Postup
Bravcove mäsko (250 - 500 g) pliecko , slaninu, sampinony nakrajat na kusky, cibulu na kolieska a striedavo ponapichovat na kovove ihly. Ak zvysili sampinony a slaninka =slaninku nakrajat na tenke pasiky a obalit nou zvysne sampinony. Upiect na grile alebo na panvici s trochou bravcoveho smalcu. Osolit, okorenit podla chuti. Podavat s chlebom, ketchupom, kyslymi uhorkami alebo salatom. K tomu sa este hodi aj jogurtovy dip s roznymi bylinkami (pazitka, petrzlenova vnat, medvedi cesnak,...)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.