
reklama
Tip na grilovanie.
Ingrediencie
250 | gramov | bravčové mäso |
5 | kusov | šampiňóny |
1 | kus | cibuľa |
1 | kus | slanina prerastená |
trocha | soľ | |
trocha | korenie |
Postup
Bravcove mäsko (250 - 500 g) pliecko , slaninu, sampinony nakrajat na kusky, cibulu na kolieska a striedavo ponapichovat na kovove ihly. Ak zvysili sampinony a slaninka =slaninku nakrajat na tenke pasiky a obalit nou zvysne sampinony. Upiect na grile alebo na panvici s trochou bravcoveho smalcu. Osolit, okorenit podla chuti. Podavat s chlebom, ketchupom, kyslymi uhorkami alebo salatom. K tomu sa este hodi aj jogurtovy dip s roznymi bylinkami (pazitka, petrzlenova vnat, medvedi cesnak,...)
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.