
Dzeny | Cestoviny s tuniakom a zeleninou - teplé jedlo aj šalát
reklama
Toto jedlo je nenormálne jednoduché a vynikajúce. Odkedy si varím každý deň obed do práce, tak toto mám aspoň raz za týždeň, obed mám hotový za pár minút. Dá sa to jesť teplé aj studené.
Ingrediencie
1 | hrnček | cestoviny |
1 | plechovka | tuniak so zeleninou |
4 | polievkové lyžice | cottage cheese |
Postup
Toto nie je ani recept:)) Ale predsa: Uvaríme si cestoviny.
Do hotových cestovín zamiešame plechovku tuniaka so zeleninou a 1 balenie cottage cheese. To je celé. Môžete to jesť teplé, aj studené ako šalát.
Doplňujúce poznámky
- Konzervu tuniaka použite akú máte radi, mne to viac chutí s tuniakovou konzervou mediterana, ale perfektné je to aj s pálivým tuniakom s mexickou zmesou.
- Robila som to s obyčajným cottage aj s pažítkou.
- Niekedy si tam pridám trochu kukurice z konzervy alebo olivy.
- Už som robila aj dve porcie cestovín s 1 tuniakom a 1 cottage cheesom, aj tak je to super, len to treba zjesť hneď, lebo keď si to necháte odstáť v chladničke do druhého dňa, tak je to suchšie.
- Ak použijete na jednu porciu 1 tuniak a 1 cottage, tak to nevyschne
- Ideálne do práce je vziať si do krabičky zvlášť cestoviny a konzervu s cottage zamiešať až pred konzumáciou.
Výnos
1 porcia
Celkový čas
8 minút
Čas prípravy
1 minúta
Čas varenia / pečenia
7 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty