reklama

Kuracie prsia s baklažánom

Pridal/a Tuti dňa 04. 04. 2013 - 11:51 - Recepty Tuti
Kuracie prsia s baklažánom, Hlavné jedlá, recept, Tuti

Tuti | Kuracie prsia s baklažánom


reklama

chutná kombinácia mäsa a zeleniny

Ingrediencie
1 balík kuracie prsia
1 kus baklažán
3 kusov zemiak
3 kusov paradajka
1 kus cibuľa
2 kusov cesnak
2 kusov paprika zelená
2 decilitre olej
20 dekagramov Eidam
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
  trocha materina dúška
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Mäso zomelieme spolu s paprikou, cibuľou a 1 rajčiakom. Na lyžici oleja s malým množstvom vody vydusíme domäkka. Okoreníme lyžičkou soli, štipkou materinej dúšky alebo tymianu a pridáme rozotretý cesnak.

Baklažány ošúpeme, nakrájame na 2 cm kolieska a obalené v múke s trochou soli opečieme z oboch strán dozlatista.

Uvarené zemiaky pokrájame na kolieska, zvyšné rajčiaky tiež. Do vymastenej a strúhankou vysypanej ohňovzdornej misy nakladieme zemiaky, rajčiaky, mäso a baklažán. Osolíme, okoreníme, posypeme strúhaným syrom.

Pečieme zakryté asi 20 minút, potom odkryté dovtedy, kým syr na povrchu dostane červený nádych.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
15 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

eva m, Št, 04. 04. 2013 - 12:14

vyskusam, baklazan ja silno mozem :-)
Eva (sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama